Veikkolan Veikot

“Laadukkaasta, kannustavaa ja monipuolista liikuntaa kaikenikäisille”

VeVe on aidosti veikkolalainen

“Laadukasta, kannustavaa ja monipuolista liikuntaa kaikenikäisille”

Veikkolan Veikot ry eli VeVe on Veikkolassa vuonna 1947 perustettu perinteikäs monilajiseura.

Veikoissa on yli 20 erilaista toimintaryhmää, jotka ovat osaavasti ohjattuja. Liikkujien ja urheilijoiden tarpeet otetaan VeVessä huomioon. Liikunnan riemua on tarjolla kaikenikäisille – laadukkaasti toteutettuna!

Seuran missiona ja kaiken toiminnan taustalla on tarjota jäsenistölle monipuolisia liikuntavaihtoehtoja, jotka innostavat ja kannustavat harrastamaan terveysliikuntaa riittävän monipuolisesti.

Liikunta ja urheilu on hauskaa – hauskuutta lisää mukava porukka ja sellaisia VeVe-yhteisössä on tarjolla!

Seuran toimintaryhmien ohjaajat ovat osaavia sekä koulutettuja, myös itse urheilua ja liikuntaa harrastavia henkilöitä. Seuran toimintaa kehitetään jatkuvasti paremmaksi yhteistyössä ohjaajiemme kanssa.

Keskeinen osa seuratoiminnan kehittämistä on osallistujien palaute, jota otamme mielellämme vastaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ajankohtaista

Ohjaajaksi TehoMix-tunnille?

VeVen ryhmäliikunnan edelleen monipuolistuessa, toiminnallisiin harjoitteisiin perustuva suosittu TehoMix-tunti tarvitsee uutta ohjaajaa nykyisen ohjaajan siirtyessä uusiin haasteisiin. Tunnit pidetään alustavan suunnitelman mukaan tiistai-iltaisin Veikkolan koululla....

lue lisää

YU-ryhmien kesäkausi jatkuu ma 15.7.

YU-ryhmät jatkavat treenejä kesäkauden aikataulujen mukaisesti maanantaina 15.7. Kesäaikataulu on voimassa 26.9. saakka. Syyskauden ryhmien ilmoittautuminen aukeaa elokuun lopussa. Tämä koskee lähinnä Vauhtivekaroita ja Vauhtiveikkoja. Lisäksi ilmoittautuminen on...

lue lisää

Veikkolan Veikkojen Nuorisokansalliset kisataan 16.7.

VeVe järjestää Nuorisokansalliset Veikkolan kentällä tiistaina 16.7. klo 17.00 alkaen. Sarjoja on 9-17-vuotialle. Ilmoittautuminen päättyy su 14.7. Lisätietoja lajeista löytyy Kilpailukalenterista ja aikataulusta. Tervetuloa kisaamaan tai kannustamaan!

lue lisää

Syksyn ryhmien ilmoittautuminen on alkanut

Syksyn ryhmien ilmoittautuminen on alkanut. Näet koko syksyn tarjonnan kotisisvuiltamme kohdasta Tapahtumat / Toimintakalenteri. Syyskuun alussa käynnistyvät taas lasten ja nuorten ryhmät, palloilun eri lajien ryhmät sekä ryhmäliikunta. Poikkeuksena ovat...

lue lisää

Facebook

4 tuntia sitten

Veikkolan Veikot ( VEVE)

Syksyn ryhmien ilmoittautuminen on alkanut.

Lasten ja nuorten ryhmistä syksyllä jatkavat Tempputuokiot, Perheliikunnan ryhmät (Minit & Skidit) sekä ShowDance-ryhmä. Palloiluryhmiä löytyy koripallosta, salibandystä, lentopallosta sekä sulkapallosta kiinnostuneille.

Ryhmäliikunnassa uutuutena ovat Lavis ja paluun tekevä Kehonhuolto. Tutuista tunneista jatkavat Kahvakuula, TehoMix, Teematunti, Zumba ja Yin-jooga. Senioriliikunnassa jatkavat niin ikään tutut tunnit: Ninan Ikiliikkujat, Asahi sekä Senioritanssi.

Näet koko syksyn tarjontamme kotisisvuiltamme kohdasta Tapahtumat / Toimintakalenteri. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta (www.myclub.fi)
... Lue lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Veikkolan Veikkojen yhteistyökumppanit

Veikkolan veikot Ry

veikot.info@gmail.com

040 503 9396

Kulotie 3, 02880 Veikkola