Ensi viikolla vietämme koululaisten hiihtolomaa, jolloin Veven toiminta on tauolla (22.-28.2.).

Kevätkauden jatkosta (1.3 alkaen) tiedotamme ensi viikon aikana, kun saamme lisätietoa voimassaolevista rajoituksista ja suosituksista. Mikäli nyt voimassaolevat rajoitustoimet jatkuvat (https://www.kirkkonummi.fi/koronarajoitukset-jatkuvat-kirkkonummella-ennallaan-2822021-saakka), jatkamme toimintaamme helmikuun tapaan etänä ja ulkona.

Seuran vuosittaiset jäsenmaksut on lähetetty jäsenille viime viikolla. Jäsenmaksut on lähetetty pääsääntöisesti kaikille viime vuonna Veven toiminnassa mukana olleille tai tämän vuoden ryhmiin ilmoittautuneille. Jäsenmaksut ovat tänä vuonna alle 15-vuotiailla 10 € ja 15 vuotta täyttäneille sekä sitä vanhemmilla 20 €. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa.
Veikkolan Veikot on yleishyödyllinen yhdistys, joka tarjoaa palveluitaan ainoastaan jäsenilleen (poislukien kesäleirit). Tästä syystä jokaisen seurassa liikuntaa harrastavan on oltava myös jäsen. Jäsenenä voit osallistua seuran järjestämiin kilpailuihin veloituksetta ja vaikuttaa seuran asioihin syys- ja kevätkokouksessa. Jäsenenä saat myös ajanmukaista tietoa seuran toiminnasta sähköpostitse. Jäsenmaksuista kertyvä tulo on myös tärkeä tulonlähde yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden kannalta.