Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Veikkolassa on luvassa juoksun juhlaa. Lauantaina 2.10. Veikkolan Veikot järjestää samana päivänä Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti järjestetyn maantiejuoksun, Lamminjärven ympärijuoksun ja sen jälkeen ampumajuoksun uuden Suomen Cupin avauskilpailun Veikkola LaserRunin. Ampumajuoksua pääset kokeilemaan myös laina-aseella.

 Lamminjärven ympärijuoksussa juostaan Lamminjärven ympäristössä ja lähtö tapahtuu Veikkolan yleisurheilukentältä. Sarjoja on lapsille 9-vuotiaista alkaen. Lasten matka on kilometrin mittainen ja 15-vuotiaista eteenpäin matkana on 5 kilometriä. Yleisissä sarjoissa on mahdollista juosta myös tuplasti pidempi 10 kilometrin matka. Osallistuminen on kaikille ennakkoon ilmoittautuneille Veven jäsenille ilmaista (ilmoittautuminen viim 30.9.).

Muille kuin Veven jäsenille Ilmoittautumismaksu on 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 15 € / laji. Maksu maksetaan tilille FI61 5297 0020 2209 10 (viestikenttään tieto: Lamminjärven ympärijuoksu ja osallistujan nimi). Tulosta itsellesi kuitti kun olet maksanut (tai ota kuva kuitista), jotta voimme helposti todeta maksusi lähtöpaikalla.

Tapahtuma alkaa Veikkolan yleisurheilukentältä kello 11.00., paikalla on hyvä olla viimeistään kello 10.30. Jälki-ilmoittautuminen viimeistään tuntia ennen kisaa.

Kaikkien sarjojen kolme parasta palkitaan. Nopeimmalle 4,6 km juoksijalle kiertopalkinto.

 

 Veikkola LaserRunissa ammutaan olympiakisojen tapaan laserpistooleilla 5-10 m metrin matkalta neljä eri ammuntakertaa ja juostaan sarjasta riippuen 1600-3200 metriä. Tule mukaan kokeilemaan. Huippujen Suomen Cup vaatii lisenssin, siinä pääset kokeilemaan halutessasi taitojasi ja nopeuttasi Suomen parhaiden kanssa ja avoimeen sarjaan pääset osallistujamaksulla. LaserRunin tapahtumapaikkana on niin ikään Veikkolan yleisurheilukenttä. Lisätietoa kisasta: Veve.net/Ryhmäliikunta/Nykyaikainen 5-ottelu / kilpailukutsu.

 

Ilmoittautumislinkit molempiin kisoihin löydät täältä.