Kevätkauden ilmoittautuminen käynnistyy ti 30.11. klo 10.00

Kevään liikuntaryhmät on perustettu MyClubiin. Kevätkausi käynnistyy tiistaina 10.1.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Kevätkauden ohjelma noudattaa pitkälti syyskauden aikatauluja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Johtuen koronatilanteesta, ryhmäkoot ovat edelleen pienempiä kuin normaaliaikaan, joten kannattaa olla nopea ilmoittatumisissa.

Lasten liikunta- ja yleisurheiluryhmät sekä palloiluryhmät jatkavat keväällä normaaliin tapaan. Perheliikunnan suuren suosion myötä torstai-illan toinen Skidit (3-5v)-ryhmä jatkaa nuorisotilalla klo 17.15-18.00. Sjökullan koululla aloittaa maanantaisin uusi kerran viikossa kokoontuva Koripallo-ryhmä 10-17 vuotiaille klo 18.00-19.00. Lisäksi Sjökullassa jatkoa saa Miekkailu & laserammunnan kurssit tiistai-iltaisin.

Ryhmäliikunnassa jatkavat tanssilliset Veven Tanssijumppa ja Teematunti sekä koko kroppaa treenaavat Kahvakuula ja TehoMix. Myös Kehonhuolto ja Yin-jooga jatkuvat syyskauden tapaan. Päivisin jatkavat suositut Ninan Ikiliikkujat ja Mitan senioritanssi. Kevennetty Lavis on myös kevään aikataulussa. 

Ryhmäliikunnassa on voimassa edelleen ryhmäliikunta-alennus, jossa osallistuja
saa kolmannesta ryhmäliikuntatunnista alkaen 25€ alennuksen jokaisesta ryhmäliikuntamaksusta. Saat alennuksen valitsemalla 3- ryhmäliikunta-alennuksen ilmoittautumisen yhteydessä.
Kevätkausi käynnistyy 10.1.2022. Tarkempi aikataulu löytyy Veven sivuilta: https://veve.net/toimintakalenteri/

Liikuntaetuuksilla maksaminen

Veven lajimaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaetuuksilla: Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi. Huomaathan, että etuudella voi maksaa vain omia henkilökohtaisia lajimaksuja, eikä niillä voi maksaa jäsenmaksuja.
Setelit voi toimittaa koululla oleviin laatikoihin tai postilaatikkoon osoitteessa Kulotie 3, mukaan tieto keneltä ja mihin laskuihin (numerot, miel.laskukopiot mukaan) setelit liittyy. Saldolla maksaessa kannattaa laittaa ilmoitus maksamisesta sähköpostilla veikot.info@gmail.com, niin maksun kohdistaminen helpottuu.‍