Kirkkonummella voimassaolevien koronarajoitusten vuoksi kevätkauden kuntosalivuorot eivät toteutuneet valitettavasti ollenkaan. 1.6. alkaen Kirkkonummi sallii sisätilojen käytön seuraavasti:

Väestönsuojan liikuntahalli, kuntosalit, muut sisäliikuntatilat ja koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö sallitaan myös aikuisille ryhmäkoko huomioon ottaen. Aikuisten ohjattu harrastustoiminta sallitaan 1.6.alkaen, maksimiryhmäkoko 10 henkeä. Kaikenikäisten toiminnassa on noudatettava terveysturvallisuusohjeita. Toiminta tulee toteuttaa siten, että osallistujien välillä säilyy tosiasiallisesti 2 metrin turvaväli koko toiminnan ajan.

Näin ollen kirjaston kuntosalin käyttö on mahdollista tällä hetkellä kesävuorojen mukaisesti. Tiloissa on noudatettava voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä, voit tarkistaa voimassaolevat rajoitukset ja suositukset mm. Kirkkonummen kunnan sivuilta.

HUOM! Kesäkaudella (7.6.-31.8.) vuoroissa hieman muutoksia kevääseen, joten tarkistathan vuorot viikko-ohjelmasta seuran sivuilta.

Kaikki kevätkaudelle 2021 ilmoittautuneet ja maksunsa maksaneet on siirretty suoraan kesä/syyskauden ryhmään, joten syyskaudelta ei tule erillistä maksua. Nyt ilmoittautuvien ja maksavien uusien maksut kattavat koko loppuvuoden 2021 kuntosalivuorot (syksyllä siis myös Veikkolan koulun kuntosali käytössä).