Miekkailu ja laserammunta

VeVe:n Miekkailu & Laserammunta

 

 

 HUOM! Lisätietoa tulossa marras-joulukuun aikaina. Kurssi alkaa 11.1.2022

Miekkailu ja LaserRun on kivaa, jännittävää ja yhdistelmä historiaa ja uutta.

Lasten ja nuorten kalpamiekkailun ja ampumajuoksun tutustumiskurssi on tarkoitettu 10-17 -vuotiaille ja se pidetään Sjökullan koululla tiistaisin 11.1.2022 alkaen klo 17.00 – 18.30. Paikkoja on korkeintaan 10 joten ole nopea. Et tarvitse mukaan muuta kuin perussisäliikuntavarusteet (tossut ja pitkälahkeiset ja hihaiset vaatteet), muut varusteet lainaamme käyttöön.

Miekkailu on jännittävä, nopea ja turvallinen kamppailulaji, johon pääset sisälle parhaiten tutustumiskurssin avulla ja opit uusia taitoja ritarihenkisessä tunnelmassa. Miekkailussa tulee tehokasta liikuntaa leikin ja riemun avulla ja siinä on mahdollista kasvaa aina olympiaurheilijaksi asti niin halutessaan.

Ampumajuoksu eli laserammunta on nykyaikaisen viisiottelun osa, jossa ammutaan tauluun laserpistooleilla ja juostaan välissä lyhyitä matkoja. Tutustumiskurssilla opit miten pistooliammunta toimii turvallisesti laserilla ja tähtäämään ja osumaan tauluun rauhoittumisen kautta ja sen jälkeen lähtemään räjähtävään juoksuun.

Kurssin opettajana toimii ammattivalmentaja ja moninkertainen Suomen Mestari Paula Soitiala.

Kurssin hinta 50 euroa + Veven jäsenmaksu (15/30 €). Kurssia pystytään tarjoamaan edullisesti , koska kurssi on osa valtion tukemaa kehitysohjelmaa.

 

Ilmoittautuminen MyClubin kautta. Ilmoittautuminen alkaa 30.11.2021 .

  Tiedustelut:
Susan Honka, veikot.info@gmail.com,
040 5039 396

Aikataulu: Viikko-ohjelma

 Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot