Miekkailu ja laserammunta

 VeVe:n Miekkailu & Laserammunta

 

MIEKKAILU JA LASERRUN ON KIVAA, JÄNNITTÄVÄÄ JA YHDISTELMÄ HISTORIAA JA UUTTA.

Keväällä 2023 aikuisille tarjolla myös lyhyt tutustumiskurssi ( 3krt) miekkailun ja LaserRunin saloihin (10.-24.1.2023).

Lasten ja nuorten seuraava kalpamiekkailun ja ampumajuoksun kurssi (6 krt) alkaa 31.1.2023. Lasten ja nuorten kurssi on tarkoitettu vähintään 8-vuotiaille. Et tarvitse mukaan muuta kuin perus sisäliikuntavarusteet (tossut ja pitkälahkeiset ja hihaiset vaatteet), muut varusteet lainaamme käyttöön.

Miekkailu on jännittävä, nopea ja turvallinen kamppailulaji, johon pääset sisälle parhaiten tutustumiskurssin avulla ja opit uusia taitoja ritarihenkisessä tunnelmassa. Miekkailussa tulee tehokasta liikuntaa leikin ja riemun avulla ja siinä on mahdollista kasvaa aina olympiaurheilijaksi asti niin halutessaan.

Ampumajuoksu eli laserammunta on nykyaikaisen viisiottelun osa, jossa ammutaan tauluun laserpistooleilla ja juostaan välissä lyhyitä matkoja. Tutustumiskurssilla opit miten pistooliammunta toimii turvallisesti laserilla ja tähtäämään ja osumaan tauluun rauhoittumisen kautta ja sen jälkeen lähtemään räjähtävään juoksuun.

Kurssin opettajana toimii ammattivalmentaja ja moninkertainen Suomen Mestari Paula Soitiala.

Kurssin hinnat:

Aikuisten tutustumiskurssi: 35 € + Veven jäsenmaksu (30 €) 

Lasten & nuorten kurssi: 50 euroa + Veven jäsenmaksu (15 €).

Paikka: Veikkolan koulun liikuntasali tiistaisin klo 18.00 – 19.00

Ilmoittautuminen MyClubin kautta (alla). 

Tiedustelut:
Susan Honka, veikot.info@gmail.com,
040 5039 396

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aikataulu: Viikko-ohjelma

 Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot