MyHobby Miekkailu & Laserammunta

MyHobby Miekkailu & Laserammunta

 

 

 HUOM! SYYSKUUN TUTUSTUMISKURSSI ON TÄYNNÄ.

Miekkailu ja LaserRun on kivaa, jännittävää ja yhdistelmä historiaa ja uutta.

Lasten ja nuorten kalpamiekkailun ja ampumajuoksun tutustumiskurssi on tarkoitettu 10-17 -vuotiaille ja se pidetään Masalan koululla 6 kertaa Tiistai-iltapäivisin 14.9. alkaen klo 15.00-16.00. Paikkoja on korkeintaan 10 joten ole nopea. Et tarvitse mukaan muuta kuin perussisäliikuntavarusteet (tossut ja pitkälahkeiset ja hihaiset vaatteet), muut varusteet lainaamme käyttöön.

Miekkailu on jännittävä, nopea ja turvallinen kamppailulaji, johon pääset sisälle parhaiten tutustumiskurssin avulla ja opit uusia taitoja ritarihenkisessä tunnelmassa. Miekkailussa tulee tehokasta liikuntaa leikin ja riemun avulla ja siinä on mahdollista kasvaa aina olympiaurheilijaksi asti niin halutessaan.

Ampumajuoksu eli laserammunta on nykyaikaisen viisiottelun osa, jossa ammutaan tauluun laserpistooleilla ja juostaan välissä lyhyitä matkoja. Tutustumiskurssilla opit miten pistooliammunta toimii turvallisesti laserilla ja tähtäämään ja osumaan tauluun rauhoittumisen kautta ja sen jälkeen lähtemään räjähtävään juoksuun.

Kurssin opettajana toimii ammattivalmentaja ja moninkertainen Suomen Mestari Paula Soitiala.

Kunnan kanssa yhteistyössä toteutettava MyHobby ryhmä tarjoaa ainutlaatuisen mahdolisuuden tutustua tähän mielenkiintoiseen lajiin. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tästä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MyHobby-ryhmä toteutetaan yhdessä Kirkkonummen kunnan kanssa ja osallistuminen on maksutonta. Lisätietoa MyHobby-toiminnasta saat Kirkkonummen kunnan sivuilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit ilmoittautua ryhmään tästä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedustelut:
Susan Honka, veikot.info@gmail.com,
040 5039 396

Ohjaajat:  Janne Saarikko, Anna Kylmänen ja Björn Stenvik

 

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot