Syksyn ryhmäliikuntatuntien ilmoittautuminen on alkanut. Ryhmistä jatkavat Kahvakuula Reeta Rinkisen energisellä otteella maanantaisin ja torstaisin. Kauden toinen uutuustunti Lavis pidetään maanantaisin Katri Kalton johdolla. Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Tiistaisin ja keskiviikkoisin Veikkolan koululla liikuntaan TehoMixin ja Zumban (ohjaaja: Johanna Aatsalo) tahtiin. Työviikon päätteeksi perjantaina voi taas rentoutua teematunnilla, jossa vaihtelevat tuttuun tapaan BodyMix ja PartyOn-tunnit (ohjaajat Jutta Nyholm & Katri Kaltto) tai paluun tekevällä Kehonhuolto-tunnilla (ohjaaja Johanna Aatsalo). Kehonhuoltotunnilla keskitytään kehon kokonaisvaltaiseen tasapainoon ja hyvinvointiin. Harjoituksilla työstetään ryhtiä, liikeratoja, lihasvoimaa ja –venyvyyttä, hengityksen ja rentoutuksen tärkeyttä unohtamatta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta, venyttelyosuudesta sekä mahdollisesta loppurentoutuksesta. Kehonhuoltosopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille; naisille ja miehille, liikuntaa aloitteleville, aktiiviliikkujille ja kilpaurheilijoille.

Viikonlopun voi päättää rauhallisella Yin-jooga-tunnilla Marjukka Zoharin kanssa. Lisätietoa ryhmäliikuntatunneista löydät Veven sivuilta veve.net.

Aktiiviset ryhmäliikkujat saavat 25 € edun kolmannesta tunnista. Eli jos ilmoittaudut kolmelle ryhmäliikuntatunnille, voit valita kolmannen tunnin kohdalle ilmoittautuessa ryhmäliikunta-alennuksen – 25 €. Mikäli olet ilmoittautunut jo kolmelle tunnille ja alennus on jäänyt merkitsemättä, laitathan sähköpostia osoitteeseen: veikot.info@gmail.com, niin hoidetaan asia kuntoon.