Syksyn ryhmien ilmoittautuminen on alkanut. Näet koko syksyn tarjonnan kotisisvuiltamme kohdasta Tapahtumat / Toimintakalenteri.

Syyskuun alussa käynnistyvät taas lasten ja nuorten ryhmät, palloilun eri lajien ryhmät sekä ryhmäliikunta. Poikkeuksena ovat yleisurheiluryhmät, joiden syyskausi käynnistyy vasta lokakuun alussa. Yleisurheilu jatkaa treenejä kesäaikataulun mukaisesti ma 20.7. alkaen.

Lasten ja nuorten ryhmistä jatkavat Tempputuokiot, Perheliikunnan ryhmät (Minit & Skidit) sekä ShowDance-ryhmä. Ohjattuja palloiluryhmiä löytyy lasten ja nuorten koripallosta sekä salibandystä. Aiemmasta poiketen molemmat koripalloryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin omiin treeneihin Vuorenmäen koululla. Lentopallo ja sulkapallovuorot jatkuvat kuten menneellä kaudella.

Ryhmäliikunnassa jatkavat Lavis, Kahvakuula, TehoMix, Zumba, Teematunti, Kehonhuolto ja Yin-jooga. Huomaathan, että Zumba on siirtynyt keskiviikolta torstai-iltaan.

Senioriliikunnassa uutuutena aloittavat keskiviikkoisin Nina Mujusen johdolla Kevennetty Lavis sekä maanantaisin Mita Baarmanin ohjaamana Vahvaksi ja virkeäksi -tunti. Näiden lisäksi jatkavat Senioritanssi (ma) ja Ikiliikkujat (ke). Lisätietoa tuntien sisällöstä löydät https://veve.net/senioriliikunta-paivatyhmat/.

Lisätietoa kaikista ryhmistä löydät https://veve.net/. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta (www.myclub.fi).