Teematunti

Teematunti: esim. BodyMix, biletys, tanssillinen jumppa…

Biletys:

Party On -tunti on peruskuntoa tehokkaasti kehittävä energinen tanssin ja musiikin iloittelu – täydellinen tapa siis irtautua hetkeksi arjen pyörityksestä rytmien vietäväksi. Helpot liikkeet ja askelkuviot yhdistettynä radiopoppiin ja attaribiitteihin nostattavat hien, hyvän mielen ja sisäisen tanssistarasi pintaan. Tunnilla yhdistellään rennolla otteella eri tanssityylejä katutansseista reggaetoniin, salsaan, cumbiaan, discoon ym. Tunti soveltuu kaikille.

BodyMix:

Reipas ja teemoiltaan vaihteleva hikiliikuntatunti. Tarkempi sisältö määräytyy kunkin teeman ja ohjaajan mukaan. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat pitää huolta itsestään ja nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta.

Esim. Aerobic: Tuttua ja turvallista, tehokasta aerobicia. Helppoja askelkuvioita, Veetä ja Grapevineja. Jokainen liikkuu oman kuntotasonsa mukaan, hypyillä tai ilman. Nautitaan musiikista ja liikkeistä. Jokaiseen tuntiin kuuluu alkulämmittely, liikkuvampi osio, lihaskuntoa ja lopuksi palauttavat venytykset! Lämpimästi tervetuloa mukaan retroon kasarimeininkiin!

TEEMATUNNILLA LAJI VAIHTELEE, TEEMAN JA OHJAAJAN NÄET VIIKKOPÄIVYRISTÄ

TEEMATUNTI perjantaisin klo 18-19


Ohjaajat: 
Katri Kaltto, Jutta Nyholm

Hinta: 
Teematunti 59€ / kausi (18 krt) +jäsenmaksu kalenterivuodelta (20/10 €)

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: Mukavat liikuntavaatteet, juomapullo ja sisäkengät. Perusjumpassa jumppamatto.

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot

Paikka: Veikkolan koulun peilisali

Veikkolan veikot Ry

veikot.info@gmail.com

040 503 9396

Kulotie 3, 02880 Veikkola