VeVen aikuisten juoksukoulussa valmentaa pitkän linjan yleisurheiluvalmentaja Björn ”Nalle” Stenvik, joka on kokenut liikuttaja niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin parissa. Uusille ilmoittautujille on vielä tilaa!

Juoksukoulua järjestetään Veikkolan urheilupuistossa, joka tarjoaa sille erinomaiset puitteet ja mahdollisuudet. Yksi kurssikerta kestää reilun tunnin ja koostuu teknisestä harjoittelusta sekä juoksuharjoitteista. Kaikkien osallistujien tarpeet huomioidan ja niihin pyritään vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

– Edistyneempien juoksijoiden kanssa on tarkoituksena keskittyä esimerkiksi polkujuoksuun ja juoksemisen rytmiin siinä, kertoo valmentaja Björn “Nalle” Stenvik.

Mukaasi tarvitset avoimen mielen lisäksi mukavat urheiluvaatteet sekä juomapullon. Sykemittarin voi ottaa mukaan, jos sellainen sattuu löytymään, välttämätön se ei kuitenkaan ole.Alta löydät juoksukoulun ohjelman, jonka lisäksi kehityksen jatkumisen ja kurssitavoitteiden täyttämisen työkaluiksi sovitaan lisätapahtumia. 

– Juoksukouluun kuuluvat myös yhteislenkki ja jälkitapaaminen juoksukoulun tavoitteiden täyttämiseksi, tähdentää valmentaja kurssinsa sisältöä.

Juoksukoulua järjestetään:

22.5. juoksutekniikkaa, lyhyitä intervalleja

29.5. juoksutekniikkaa, mäkivetoja

5.6. juoksutekniikkaa, pitkiä ja lyhyitä intervalleja

12.6. lenkki (juoksua ja kävelyä), jolla hyödynnetään kurssin sisältöä

Juoksukoulun hinta on VeVen jäsenille 50 euroa ja muille 70 euroa.

Jäsenet voivat ilmoittautua tästä.

Jos et ole seuran jäsen, pääset mukaan lähettämällä sähköpostia tästä.