VeVe järjestää taas kesäleirin koululaisille. Viime vuotiseen tapaan yleisurheiluleirin lisäksi tarjolla on myös kokopäiväleiri, jossa on toimintaa yleisurheilukentän lisäksi Vuorenmäen koululla. Leirillä tietenkin yleisurheillaan, mutta tehdään myös muuta mukavaa yhdessä, kuten pelaillaan lautapelejä, piirretään, luetaan ja vietetään yhdessä aikaa Vuorenmäen koulun pihalla sekä sen ympäristössä.

Kokopäiväleirille on mahdollista osallistua 1.-12.6. ja Yleisurheiluleirille 1.-18.6.

Kokopäiväleirillä lapset voivat olla klo 8.00-16.00, josta viisi tuntia vietetään yhdessä Yleisurheiluleiriläisten kanssa (klo 9.30-14.30). Kokopäiväleiriläisten aamut aloitetaan Vuorenmäen koululla ja yleisurheilukentälle kokoonnutaan puoli kymmenen aikoihin ohjaajien johdolla yhdessä yleisurheiluleiriläisten kanssa. Päivän aikana liikuntaan viiden tunnin ajan kentällä tai sen lähimaastossa. Välillä käydään toki syömässä Vuorenmäen koululla ja pidetään pieni lepohetki, jotta energiaa riittää koko päiväksi.

Yleisurheiluleiriläisten päättäessään päivänsä puoli kolme,  kokopäiväleiriläiset siirtyvät Vuorenmäen koululle välipalalle. Loppupäivä vietetään koululla tai koulun pihalla hieman rauhallisemman puuhan parissa.

Kentällä tapahtuvan ohjelman pääpaino on yleisurheilussa ja sen eri lajeissa. Lisäksi leirin ohjelmassa on
erilaisia pelejä ja leikkejä, kuten lautapeleistä tuttujen pelien esim. kimblen pihaversioita, erilaisia viestikisoja jne.

Lisätietoja leiristä (mm. hinnat ja ilmoittautumislinkit) löydät tästä.