Veven syksyn ryhmien ilmoittautuminen alkaa perjantaina 9.7. klo 10.00. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin tai seuran kotisivujen kautta. Syyskauden toiminta alkaa pääsääntöisesti 1.9. Poikkeuksena ovat yleisurheiluryhmät, joiden kesäkausi jatkuu syyskuun loppuun ja syyskausi alkaa 1.10. Huomaattehan, että yleisurheiluryhmien (Vauhtivekarat, Vauhtiveikot, Tempotenavat 1, Tempotenavat 2 ja Nopsanilkat & yli 15v) ilmoittautuminen avautuu vasta myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen. Salibandyn lasten ja nuorten toiminta alkaa 25.9. alkaen. Lisätietoa ryhmistä, niiden ajankohdista ja mahdollisista koronan vaikutuksista löydät lajikohtaisilta sivuilta ja toimintakalenterista.

Pääpiirteittäin tulevan syyskauden lukujärjestys noudattaa viime kausien aikatauluja, mutta joitakin poikkeuksiakin on. Esimerkiksi Kehonhuolto siirtyy torstaille ja lasten 6-9 vuotiaiden koripallo siirtyy keskiviikolta sunnuntaille.

Veikkolan koulun kuntosalin lattiaremontti on valmis ja kahvakuula-ryhmät pääsevät taas alkusyksyn jälkeen kuntosalin tiloihin. Toimintakalenterissa ei ole vielä Kirjaston kuntosalin vuoroja, ne päivitetään toimintakalenteriin myöhemmin. Käytännössä Kirjaston kuntosalilla vuoroja on kuitenkin jokaisena päivänä.

Tavoitteena on aloittaa syyskausi normaalisti, mahdollisista muutoksista koronaan liittyen tiedotetaan seuran sivuilla sekä sähköpostitse.