‍Kirkkonummen kunta on tänään ilmoittanut jatkavansa rajoitustoimia ja pitää käytännössä kaikki julkiset tilat kiinni 28.2.2021 saakka (https://www.kirkkonummi.fi/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19). Näin ollen myöskään lasten ja nuorten harrastustoiminnan aloittaminen sisätiloissa ei ole mahdollista. Tästä syystä aloitamme ensi viikolla lasten ja nuorten korvaavan toiminnan ulkona muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ryhmien toimintaan voivat osallistua kaikki jo Veven lasten ja nuorten toimintaan ilmoittautuneet (YU-ryhmät, Tempputuokiot, Koripallo, Salibandy, Perheliikunta 4-5v). ShowDance-ryhmien toiminta alkaa etäopetuksena whatsappuryhmän kautta / ulkona ja perheliikunnan (1-3 v) aloitus siirtyy myöhäisemmäksi. Tiedotamme molempia ryhmiä erikseen toimintaan / tilanteeseen liittyen.

Poiketen normaalista toimintakalenterista järjestämme toimintaa ikäryhmittäin seuraavasti MA 1.2. alkaen:

  • MA klo 17.30-18.30 10-12 v
  • MA klo 16.30-17.30 13-14 v & yli 15 v
  • TI klo 17.30-18.15 4-5 v
  • TO klo 17.15-18.15 6-7 v
  • TO klo 18.15-19.15 8-9 v.

Toiminnan tarkoituksena on tarjota ryhmiin ilmoittautuneille kerran viikossa ohjattua toimintaa ulkona, koska normaalien tuntien pitäminen ei ole nyt mahdollista. Tuntien sisällöt vaihtelevat vallitsevien olosuhteiden mukaan ja on mahdollista, että esim. 4-9 vuotiaiden treeneissä luistellaan tai hiihdetään. Osallistuminen ei kuitenkaan vaadi luistimien tai suksien omistamista vaan joka tunnilla on myös vaihtoehtoinen ohjelma ilman välineitä osallistuville.

Jotta voimme suunnitella tuntien sisällön ja varmistaa riittävät ohjaajaresurssit, jokaisen toimintaan osallistuvan on ilmoittauduttava ennakkoon ikänsä mukaiseen ryhmään. Ilmoittautuminen koskee siis tässä kohtaa helmikuun toimintaa. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisen lomakkeen kautta (alla). HUOM! Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, viimeistään ma 1.2. mennessä!

Alustavan suunnitelman mukaan ulkona ollaan ainakin koululaisten hiihtolomaan saakka eli käytännössä helmikuun ajan. Maaliskuun osalta asiasta tiedotetaan viimeistään helmikuun viimeisellä viikolla. Kaikille ilmoittautuneille tiedotetaan erikseen ohjelmasta ja kokoontumispaikoista viimeistään ensi viikon maanantaina 1.2.2021. Lisäksi löydät viimeisimmät tiedot ryhmien ulkona tapahtuvasta toiminnasta Veven sivuilta Uutiset-osiosta ja viikko-ohjelmasta (päivitetään mahdollisimman pian).

Aikuisten toiminnan osalta toistaiseksi tauolla ovat kaikki aikuisten palloiluryhmät (salibandy, lentopallo, sulkapallo) sekä kuntosalivuorot. Kirkkonummen kunnan suositusten mukaan 20 vuotiaiden ja sitä vanhempien ryhmäliikunta on toistaiseksi keskeytettävä. Suositus on voimassa 28.2. saakka. Näin ollen seuraavat tunnit alkavat etänä 1.2.

  • TI TehoMix
  • TO TehoMix & kahvakuula
  • PE Kehonhuolto
  • SU Yin-jooga.

Senioriryhmistä Ikiliikkujien aloitus siirtyy myöhemmäksi ja ryhmään ilmoittautuneita tiedotetaan asiasta erikseen. Vahvaksi & virkeäksi- tunnin osalta tilannetta katsotaan uudelleen maaliskuun alussa.

Muut ryhmäliikunnan ryhmät aloittavat vko 14 ulkona.