‍Kevään liikuntaryhmien ilmoittautuminen aukeaa torstaina 10.12. klo 10.00. Mikäli koronatilanne sallii, kevätkausi käynnistyy lasten ja nuorten ryhmissä pääsääntöisesti 11.1. alkaen ja aikuisten ryhmissä viikolla viisi. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.


Vallitsevan koronatilanteen sekä Veikkolan koulun alakerran remontin myötä, kevätkaudelle on tiedossa joitakin muutoksia. Ryhmäkokoja on kauttaaltaan pienennetty. Lasten ja nuorten ryhmissä Perheliikunta Minit & Skidit aloittavat kautensa Sjökullan koululla, lasten ja nuorten salibandyryhmistä jatkavat nuorten ryhmä 10-14-vuotiaille ja perhesalibandyn tilalle tulee 6-9 -vuotiaiden salibandyryhmä. Koripallossa ryhmiä on keväällä kolme: kerran viikossa harjoittelevat ryhmät 6-9 -vuotiaille ja 10-17 -vuotiaille sekä kaksi kertaa harjoitteleva ryhmä 10-17 -vuotiaille. ShowDancessa aloittaa kaksi ryhmää, alkeet ja jatkoryhmä.


Aikuisten palloiluryhmistä Sulkapallo aloittaa viikolla 2 ja muut ryhmät viikolla 5 (lentopallo, aikuisten salibandy & höntsäsähly). Kuntosalivuorot jatkuvat Veikkolan kirjaston kuntosalilla normaalisti, mutta Veikkolan koulun kuntosali on remontissa eikä näin ollen ole kauden aluksi käytettävissä. Arvion mukaan kuntosalin remontin pitäisi olla valmis helmikuun lopussa.


Ryhmäliikunnan kausi käynnistyy pääsääntöisesti viikolla 5. Koronatilanteeseen liittyen osa ryhmistä aloittaa toimintansa huhtikuun alussa. Erilaisesta kevätkaudesta huolimatta ryhmiä on kuitenkin lähes joka päivä helmikuusta alkaen. Maanantai- ja keskiviikkopäivisin jatkavat ulkona Mitan Vahvaksi & virkeäksi -tunti sekä Ninan Ikiliikkujat. Tanssilliset tunnit ( Senioritanssi, Kevennetty Lavis) käynistyvät huhtikuun alussa.

Iltaryhmistä ulkona aloittaa Sinin TehoMix tiistaisin ja torstaisin TehoMix / kahvakuularyhmä. Torstain ryhmän pääpaino on alkukaudesta toiminnallisella TehoMix-treenillä. Torstain treenin ohjaajina toimivat Veven neljä ammattitaitoista ryhmäliikuntaohjaajaa vuorotellen – Sini, Johanna, Reeta ja Jutta. Huhtikuun alusta ryhmä jatkaa kahvakuulaillen Reetan johdolla.


Perjantain Kehonhuolto ja sunnuntain Yin-jooga alkavat niin ikään helmikuun alussa. Tunnit pidetään lähitunteina, mikäli se on turvallista. Muussa tapauksessa tunnit pidetään etänä. Tanssillisista tunneista Lavis, Zumba ja Teematunti ovat alkukaudesta sisällä Veikkolan koulun salissa tiistaisin viikoilla 4-13 vuoronperään, jos vain olosuhteet sen sallivat. Viikolla 14 ryhmät siirtyvät ulos, jonka jälkeen ryhmät toimivat samaan tapaa kuin syyskaudella – Lavis maanantaisin, Zumba torstaisin ja Teematunti perjantaisin.


Huhtikuun alusta käynnistyvät lisäksi maanantain Kahvakuula sekä senioreiden tanssilliset tunnit – Senioritanssi ja Kevennetty Lavis.


Ryhmäliikunta-alennus on edelleen käytössä eli osallistuja saa kolmannesta ryhmäliikuntatunnista alkaen 25€ alennuksen jokaisesta ryhmäliikuntamaksusta. Saat alennuksen valitsemalla 3- ryhmäliikunta-alennuksen ilmoittautumisen yhteydessä.
Muistathan ilmoittautua ennen tunnille tuloa. Kevätkaudella ennakkoilmoittautuminen tulee olla tehtynä, jotta pääsee tunneille mukaan. Ilmoittautuminen MyClubin kautta varmistaa myös, että saat kaikki ryhmää koskevat viestit ja tiedotteet. Myös kokeilijoiden tulee ilmoittautua normaalisti ryhmiin. Jos tunti ei tunnukkaan omalta, ilmoita siitä Veven toimistoon ja näin lasku saadaan poistettua sekä paikka vapautettua seuraavalle. Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostitse: veikot.info@gmail.com tai puhelimitse 040 5039 396. Tunteja voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa veloituksetta.


Johtuen poikkeusolosuhteista (COVID-19), jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä 2021, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan, määriin ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Lopuksi kiitos kaikille syyskaudella mukana olleille ja oikein Ihanaa Joulun odotusta!