Koska Kirkkonummen koronatilanne on viime aikoina vaikeutunut ja tiedossamme on, että tautitapauksia ja altistumisia on tapahtunut lähiaikoina myös Veikkolan alueella, kiinnitämme seurassa kauden viimeiset kaksi viikkoa erityistä huomiota kontaktien minimoimiseen ryhmien välillä. Näin ollen lopetamme kaikki treenit viisi minuuttia ennen aikataulussa mainittua aikaa tästä päivästä 29.11. lähtien. Tämä koskee myös omatoimisia treenejä, mikäli Veven vuoron jälkeen tiloihin on tulossa seuraava ryhmä. Ja muistutamme vielä, että kaikissa muissa tilanteissa paitsi harjoitustilanteissa, voimassa on vahva maskisuositus ja toivomme, että 12 vuotta täyttäneet tai sitä vanhemmat käyttävät rokotussuojan tasosta riippumatta maskia sisätiloissa. Tarpeetonta liikumista tiloissa tulee välttää eli vanhempia ei toivota harjoitustiloihin ollenkaan. Pukuhuonetiloja emme toivo käytettävän.

Mikäli samassa tilassa on useita ryhmiä yhtäaikaa (koskee Veikkolan koulun liikuntasalia), ohjaaja osoittaa ryhmälle paikan, johon jätetään vaatteet ja muut varusteet treenin ajaksi. Näin pyritään välttämään tilanteita, joissa eri ryhmien jäsenet kohtaa toisensa. Lisäksi toiminnassa on tärkeää, että jokainen:

  • tulee vain terveenä treeneihin
  • noudattaa viranomaisten antamia karanteeniohjeita esim. altistustapauksissa
  • noudattaa yleisiä ohjeita käsi- ja yskimishygieniasta
  • välttää tarpeetonta fyysistä kontaktia
  • on treenitiloissa vain treenien ajan eikä sinne jäädä oleskelemaan.

Veve on huomioinut koronatilanteen ja tautitilanteen mahdollisen pahenemisen mm. pitämällä ryhmäkoot pieninä syyskauden ajan. Tuntien aikana tehtävät harjoitteet suunnitellaan siten, että fyysinen kontakti on mahdollisimman pieni. Ryhmien osallistujapaikat sijoitetaan riittävän etäälle toisistaan ja muutoinkin oleskelu järjestetään mahdollisimman väljästi. Lisäksi tunneilla on saatavilla käsidesiä.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme, mikäli joudumme tekemään muutoksia toimintaan johtuen uusista rajoituksista tai suosituksista vielä tämän kauden aikana.