Maaliskuun ajan Veven toiminta jatkuu seuraaavasti:

LAPSET & NUORET:

Korvaava Lasten & Nuorten toiminta (2008 tai sitä myöhemmin syntyneet) / OHJATTU LÄHITREENI:

  • MA klo 17.30-18.30 10-12 v
  • TI klo 17.30-18.15 4-5 v
  • TO klo 17.15-18.15 6-7 v
  • TO klo 18.15-19.15 8-9 v.

10-12 -vuotiaat jatkavat treenejä kuten helmikuussa. 4-9-vuotiaiden ohjelmaan kuuluu olosuhteiden salliessa myös talvilajeja (hiihtoa/ luistelua).

Mikäli et ole ilmoittautunut jo korvaavaan toimintaan ja haluat mukaan, voit tehdä sen alla olevien linkkien kautta:

Korvaava toiminta Lapset & Nuoret (2007 tai sitä ennen syntyneet) / OMATOIMINEN TREENI:

Ryhmään ilmoittautuneille lähetetään whatspp-ryhmän (käytännössä Nopsanilkkojen ryhmä) kautta omatoiminen treeni kerran viikossa. Treeniohjelmasta vastaa Jasmina ja se lähetetään aina maanantaisin. Tämä omatoiminen treeni sopii hyvin myös palloiluryhmiin ilmoittautuneille, joten jos haluat mukaan ryhmään, ilmoitathan siitä tekstiviestillä numeroon: 040 503 9396.

Korvaavaan toimintaan ilmoittautuneita infromoidaan vielä erikseen oman ryhmänsä ohjelmasta ja kokoontumispaikoista sähköpostilla.

ShowDance

ShowDance ryhmä jatkaa etätreenejä maaliskuussa.

AIKUISET & SENIORIT:

Aikuisten Ryhmäliikunta / käynnissä olevat ryhmät:

  • TI TehoMix ETÄNÄ
  • TO TehoMix & kahvakuula ETÄNÄ
  • PE Kehonhuolto ETÄNÄ
  • SU Yin-jooga ETÄNÄ

Tauolla ovat edelleen aikuisten palloilu (salibandy, sulkapallo, lentopallo) sekä kuntosalivuorot.

Senioreiden Ryhmäliikunta:

Emme ole valitettavasti voineet aloittaa Senioreiden päiväryhmiä alkuperäisen suunnitelman mukaan helmikuun alussa (Vahvaksi & virkeäksi sekä Ikiliikkujat). Toivottavasti pääsemme liikkeelle viimeistään huhtikuussa. Maaliskuun ajan lähetämme Vahvaksi & virkeäksi sekä Ikiliikkujat- ryhmään ilmoittautuneille sähköpostilla linkit aikuisten ryhmäliikuntatunneille, joita ryhmäläiset voivat halutessaan hyödyntää. Tästä lähetetään ryhmäläisille lisätietoa vielä lähipäivinä.

YLEISTÄ:

Kirkkonummen kunta on ilmoittaunut, että se valmistelee 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien mahdollista sisällä tapahtuvan ryhmäharrastustoiminnan rajoitusten höllentämistä asteittain ja rajoitetusti. Tästä tiedotetaan erikseen. Siltä varalta, että toiminta ei ole edelleenkään huhtikuussa mahdollista lasten osalta sisällä, seura valmistelee mm. perheliikunnan ja palloiluryhmien treenien aloittamista ulkona.

Lisäksi valmius aikuisten ja senioreiden ryhmäliikuntatuntien aloittamiseen alkuperäisen suunnitelman mukaan ulkona huhtikuun alusta alkaen (vko 14) on olemassa, jos vain rajoitustoimet / suositukset eivät sitä estä.

Löydät viimeisimmät tiedot ryhmien ulkona tapahtuvasta toiminnasta Veven sivuilta Uutiset-osiosta ja viikko-ohjelmasta.