Veven monipuoliset ryhmäliikuntatunnit alkoivat Loppiaisen jälkeen, mutta vielä ehtii hyvin mukaan. Tarjolla on ryhmiä lähes viikon jokaisena päivänä. Tanssillisista tunneista pitäville löytyy mm. Lavista ja Zumbaa. Lisäksi perjantaisin on hyvä päättää työviikko Veven Teematunnilla, jossa vuorottelevat Biletys Party On ja BodyMix -tunti. Party On -tunti on peruskuntoa tehokkaasti kehittävä energinen tanssin ja musiikin iloittelu, siis täydellinen tapa purkaa viikon stressit ja aloittaa viikonloppu. BodyMix taas on kaikille sopiva, helppo, mutta tehokas perusjumppa. Tunti sisältää kevyen alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskunto osuuden ja lopuksi venytellään kunnolla.

Koko kroppaa tehokkaasti treenaavia tunteja ovat Kahvakuula– ja TehoMix -tunnit. TehoMix -tunneilla yhdistellään vaihtelevasti erilaisia harjoituksia muun muassa oman kehon painolla tehtäviä harjoitteita, erilaisilla välineillä, kuten esimerkiksi vastuskuminauhoilla ja kuntopalloilla tehtäviä harjoitteita sekä juoksuharjoitteita, naruhyppelyä jne. Treenit voidaan toteuttaa erityyppisesti, usein hyödynnetään kuitenkin kiertoharjoittelua Kuntocircuit-tyyppisesti.

Rauhallisempaa harjoittelua kaipaaville tarjolla on Kehohuolto- ja Yin -joogatunnit. Kehohuollon harjoituksilla työstetään ryhtiä, liikeratoja, lihasvoimaa ja –venyvyyttä, hengityksen ja rentoutuksen tärkeyttä unohtamatta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta, venyttelyosuudesta sekä mahdollisesta loppurentoutuksesta. Sunnuntai-iltaisin pidettävä Yin jooga on hiljainen ja yksinkertainen harjoitus, jossa annetaan keholle ja mielelle aikaa rauhoittua ja rentoutua. Tämä ei tarkoita, että se on välttämättä helppoa. Fyysisellä tasolla asanat kohdistuvat kehomme sidekudoksiin, fasciakerroksiin, niveliin, nivelsiteihin ja luihin. Harjoitus on tärkeää tehdä omaa kehoa kuunnellen ja se sopii kaikille.

Maanantaisin ja keskiviikkoisin voit treenata myös päivällä Asahi-, Senioritanssi- ja Ninan Ikiliikkujat -tunneilla.

Syyskaudella käyttöön tullut ryhmäliikunta-alennus otettiin hyvin vastaan. Kevätkaudella alennus laajennetaan koskemaan kaikkia ryhmäliikuntamaksuja kolmannesta tunnista eteenpäin. Osallistuja saa siis kolmannesta ryhmäliikuntatunnista alkaen 25€ alennuksen jokaisesta ryhmäliikuntamaksusta.

Ilmoittaudu mukaan ja tule nauttimaan liikunnan riemusta yhdessä energisten ja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla! Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautumisesta löydät veven sivuilta (veve.net).