Talvi antaa edelleen odotuttaa itseään Etelä-Suomessa ja monessa lapsiperheessä pohditaan mitä ulkona voisi tehdä. Veven suosittu perheliikunta laajentaa toimintaansa ja aloittaa sunnuntaina 19.1. Veikkolan liikuntapuistossa ja sen ympäristössä uuden ryhmän, jonne ovat tervetulleita koko perhe ja lähipiiri – lapset, vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja ystävät.

Tarkoituksena on liikkua yhdessä lähiluonnossa hyödyntäen myös Veikkolan lähiliikuntapaikan ympäristöä. Tunneilla mm. muistellaan vanhoja pihaleikkejä ja kokeillaan pihapeleiksi sovellettuja lautapelejä (esim. Kimble).

Perheen yhteiset liikunta- ja ulkoiluhetket luovat arvokkaita muistoja lapsille ja antavat aikuisillekin mahdollisuuden viettää aktiivista aikaa lapsen kanssa ilman suorittamista.

Ryhmän ohjaajana toimii Tuija Terni ja se kokoontuu yhteensä 7 kertaa alkaen su 19.1. klo 16.00-17.00. Ensimmäinen kerta on kaikille maksuton, jolloin voit tulla perheen kanssa kokeilemaan ja tutustumaan ryhmän toimintaan (kokoontuminen Veikkolan urheilupuiston skeittirampin edessä). Tarkemmat tiedot ryhmästä löydät Veven sivuilta (veve.net/Lapset ja nuoret/ perheliikunta).

Osallistumismaksu on Veven jäsenille 20 € / perhe ja ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Perheille, joissa ei ole seuran jäseniä, maksu on 30 € / perhe ja ilmoittautuminen tapahtuu erillisen lomakkeen kautta – ilmoittaudu tästä.