Veven syyskausi käynnistyy pääsääntöisesti keskiviikkona 1.9.. Valitettavasti tänäkään syksynä emme voi aloittaa kautta pohtimatta koronaepidemian vaikutuksia seuran toimintaan. Kirkkonummen kunta on 25.8. tiedottanut uusimmista rajoituksista, jotka ovat voimassa 12.9. saakka (https://www.kirkkonummi.fi/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).

Voimassa olevat rajoitukset eivät koske ryhmäharrastustoimintaa eikä kunnan tilojen käyttöä ole tällä hetkellä rajoitettu. Kirkkonummi on kuitenkin koronan osalta leviämisvaiheessa ja tautitilanteen ollessa edelleen hyvin epävarma, seuran hallitus on päättänyt, että syyskauden toiminta aloitetaan pääsääntöisesti ulkona. Tavoitteena on päästä siirtymään sisätiloihin lokakuun alussa. Lokakuun alkuun mennessä tautitilanteen toivotaan rauhoittuvan ja toisaalta myös rokotuskattavuuden oletetaan olevan laajempi niin osallistujien kuin ohjaajienkin keskuudessa.

Tämän lisäksi toiminnan terveysturvallisuutta on pyritty lisäämään mm. pitämällä ryhmäkoot pieninä ja seuran käytössä on terveysturvallisuussuunnitelma, joka julkaistaan seuran sivuilla piakkoin. Ryhmäkokoja saatetaan suurentaa, mikäli epidemiatilanne sen sallii.

Lasten ja nuorten ryhmien osalta Showdance- ja Tempputuokio-ryhmien aloitus siirtyy ennakkotiedoista poiketen viikolle 39, koska kyseisten ryhmien toimiminen ulkona on haastavaa. Lisäksi poikkeuksena on Senioritanssi ja Kevennetty Lavis, jotka aloitetaan vasta sisälle siirryttäessä lokakuun alussaYin-jooga toteutetaan 12.9. alkaen etänä syyskuun ajan. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään linkki sähköpostitse, jonka kautta tunnille voi osallistua. Muut ryhmäliikuntatunnit aloitetaan kentällä 1.9. alkaen.

Kaikki ulkona tapahtuva toiminta järjestetään viime syksyn tapaan Veikkolan yleisurheilukentällä toimintakalenterissa ilmoitettuna ajankohtana. Syyskauden tunnit päivitetään viikko-ohjelmaan tämän viikon kuluessa. Sieltä voitte mm. tarkistaa ryhmän kokoontumisajan ja paikan. Lisäksi kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse ryhmäkohtaiset infot toimintaan liittyen ennen ensimmäistä tuntia.

Omatoimisesti toimivien ryhmien toiminta käynnistyy 1.9. alkaen. Näitä ovat Aikuisten salibandy, Höntsähly, Sulkapallo ja Lentopallo sekä kuntosalitoiminta (Veikkolan koulun kuntosali & kirjasto). Osallistuminen toimintaan tapahtuu omalla vastuulla ja ryhmiin on ehdottoman tärkeä ilmoittautua etukäteen MyClubin kautta. Kunkin ryhmän avainvastaavat vastaavat läsnäolijoiden kirjaamisesta palloilulajeissa ja kuntosaleilla on ehdottoman tärkeää, että jokainen salilla kävijä merkitsee nimensä / ruksin nimensä kohdalle Veven listaan jokaisella treenikerralla. Läsnäolotietojen avulla voimme tarvittaessa tiedottaa osallistujia mm. altistustapauksissa.

Yleisurheilun syyskausi alkaa 1.10. ja ilmoittautuminen ryhmiin alkaa ensi viikon keskiviikkona 1.9. klo 10.00. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Ilmoittautuminen ei ole tarpeen Tempotenavat 1, Tempotenavat 2 ja Nopsanilkoissa, jos olet vuoden alussa ilmoittautunut koko kaudeksi ja maksanut tuolloin koko vuoden kattavan maksun.