Veikkolan Veikkojen sääntömääräinen syyskokous pidettiin keskiviikkona 17.11.2021 Veikkolan koululla. Kokouksessa valittiin seuralle hallitus, jonka puheenjohtajana jatkaa Jarkko Sonninen. Hallituksen jäseniksi valittiin Marika Sorsa, Björn Stenvik, Sini Johansson, Juha Virtanen ja Jasmina Glad-Schreven. Seuran toiminnantarkastajiksi valittiin Janne Saarikko ja varatoiminnantarkastajaksi Samil Hairetdin.

Kokouksessa käsiteltiin lisäksi sääntömääräisen syyskokouksen asialistan mukaisesti mm. talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2022 sekä vahvistettiin vuoden 2022 jäsenmaksut. Jäsenmaksut ovat vuonna 2022 15 € (alle 18 vuotiaat) ja 30 € (18 vuotiaat ja sitä vanhemmat).

Vuonna 2022 tulee käyttöön jäsenmaksualennus. Alennukseen ovat oikeutettuja samassa taloudessa asuvat Veven jäsenet, mikäli samasta taloudesta on Veven jäseniä neljä tai enemmän. Alennus on 10 € ja sen saa lähettämällä sähköpostia (veikot.info@gmail.com) laskujen saavuttua otsikolla: Jäsenmaksu-alennus (huom! viimeistään 5 pvää ennen laskun eräpäivää). Viestissä tulee nimetä henkilöt, joita alennus koskee. Seuran hallinto huomioi alennuksen jäsenmaksujen laskutuksessa.

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja se laskutetaan pääsääntöisesti helmikuun aikana. Jäsenmaksu laskutetaan kaikilta, jotka ovat helmikuussa merkittynä Veven jäsenrekisteriin (käytännössä Veven MyClubiin rekisteröityneet). Toimintaan kesken vuoden mukaan tulleiden osalta jäsenmaksut laskutetaan heinäkuussa tai lokakuussa riippuen jäsenyyden aloitusajankohdasta. Muistathan olla sähköpostitse yhteydessä (veikot.info@gmail.com), mikäli et ole mukana toiminnassa, eikä jäsenyytesi ole ajankohtainen enää.