Vinkkejä ja linkkejä omatoimiseen liikkumiseen

Olemme kooneet tälle sivulle vinkkejä ja linkkejä omatoimiseen liikkumiseen. Ohjeet ja linkit on jaoteltu lähinnä ikäryhmien mukaan, mutta voit hyvin napata mieleistä tekemistä mistä tahansa kohdasta, ja yhdistellä niistä oman treenisi tai mukavaa tekemistä perheen kanssa. Ilmoittelemme uusista päivityksistä Veven Facebookissa ja kotisivuilla.

Perheliikunnan osalta löydät 30 vinkkiä yhteiseen tekemiseen. Ota tavaksesi vaikka kokeilla kutakin vinkkiä kerran ja löytää sitä kautta kenties uutta mukavaa yhteistä tekemistä. Voit myös perheen kanssa hyödyntää 4-6 -vuotiaiden ohjeita ja vinkkejä. Siellä liikutaan Voitto Onnisen matkassa.

Kouluikäisten on hyvä muistaa liikkua päivittäin vastapainoksi etäopiskelulle. 30 vinkistä löytyy mukavaa tekemistä mm. ”välitunnin” pitämiseen. Lisäksi löydät linkeistä videoita erilaisiin ratoihin / harjoituksiin (heitot, hypyt), joita voit hyödyntää vaikkapa omalla pihallasi.  Aktiiviliikkujan viikko-ohjelmassa on tekemistä viikon jokaiselle päivälle, mutta voit hyvin soveltaa sitä tarpeesi mukaan ja rakentaa siitä mieleisesi viikko-ohjelman.

Jos liikut julkisilla paikoilla tai lähimetsissä, muistathan noudattaa voimassa olevia suosituksia käsihygenian ja ”turvavälin” osalta.

Perheliikunta

 

 

 

4-6 -vuotiaat

 

 

 

Kouluikäiset