VEVE:n ohjaajat ja valmentajat tuottavat seuran toiminnan ja ilman heitä meillä ei olisi mahdollisuutta tarjota edullista, laadukasta ja matalan kynnyksen seuratoimintaa veikkolalaisille. Seuramme ohjaajat ovat entisiä urheilijoita, nykyisiä kuntoilijoita, vanhempia joiden lapset harrastivat VEVEssä 90-luvulla, vanhempia joiden lapset harrastavat VEVEssä tällä hetkellä, reippaita yläkoululaisia, opiskelijoita ja eläkeläisiä. Seuramme toiminnan vahvuus on ohjaajien erilaisuus ja moninaisuus,

Mitä useampi ohjaaja meillä on mukana toiminnassa sitä paremmin pystymme tarjoamaan veikkolalaisille lapsille ja nuorille mukavia liikunta-ja urheiluhetkiä jatkossakin. Useamman ohjaajan sitoutuminen myös helpottaa ohjaajien vastuunjakoa ja takaa toiminnan jatkuvuuden myös sairaustapauksissa.  

Voidaksemme jatkossakin järjestää monipuolista liikuntaa lapsille ja nuorille, tarvitsemme uusia ohjaajia mm. seuraavissa lajeissa: 

  • Yleisurheilu 
  • Salibandy 
  • Koripallo 

Ohjaajat toimivat itsenäisesti tai pareina ja vastaavat ikäryhmien harjoitusten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työ sopii yli 15-vuotiaalle, liikunnalliselle, reippaalle ja oma-aloitteelliselle henkilölle. Urheilutausta ja kokemus ryhmän vetämisestä katsotaan eduksi, mutta ei ole missään nimessä vaatimus. Seuran puolesta tarjoamme tukea ja ideoita harjoituksiin.  

Monet lajiliitot järjestävät myös lyhyitä ohjaajakursseja, joiden kustannuksissa voimme uusia ohjaajia myös tukea. 

Ohjaamiset sijoittuvat arki-iltoihin ja joskus myös viikonloppuihin. Toivoisimme että voisit sitoutua 1-2 harjoituskertaan viikossa (~ 1 tunti/kerta) joko vastuuohjaajan tai apuohjaajan roolissa.  

VEVE on voittoa tavoittelematon järjestö, mutta maksamme ohjaajillemme pientä korvausta ohjatuista tunneista. 

Lisätietoja saat Susan Hongalta, veikot.info@gmail.com