Perheliikunta

Perheliikunta on iloista ja terveyttä edistävää puuhaa perheelle ja koko lähipiirille! Perheliikunnassa lähdetään liikkeelle lapsen tarpeista ja tunnilla liikutaan lasten ehdoilla. Monipuolisilla tunneilla hyödynnetään musiikkia, lauluja, loruja ja eri liikuntavälineitä.

Yhteisten liikuntahetkien tavoitteena on tukea lapsen motorista kehittymistä ja kehittää sosiaalisia taitoja. Perheliikunnan aikana aikuinen auttaa ja tukee lastaan tarvittaessa sekä liikkuu, leikkii ja hassuttelee lapsen mukana. Lapset oppivat parhaiten mallin avulla, joten aikuisen esimerkki on tärkeä! Keskiviikkoisin Minit ja Skidit kokoontuvat Koskentorin päiväkodilla, torstain Skidi-ryhmä nuorisotoimen tiloissa.

Ryhmät

Minit: 1–2-vuotiaat ja lasten vanhemmat
Skidit: 3–5-vuotiaat ja lasten vanhemmat

Ohjaajat: 

Johanna Ruokamo, Kirsi Penttilä

Ilmoittautumislinkit alla

Hinta: 35 € / kausi + 15 + 30 € jäsenmaksut (väh. 1 aik. jäsenm./perhe), vapaaehtoinen lisenssi

Erityistä: Mukavat liikuntavaatteet, sisätossut ja juomapullo, jos haluat.

Aikataulu: viikko-ohjelma

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan, määrään ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunnit saatetaan siirtää ulos, mikäli se koronarajoitustoimien osalta on tarpeen.