Zumba®

 

Kolumbialaisen Alberto “Beto” Perezin kehittämä kuntotanssitunti, joka on yhtäaikaa tehokas ja hauska. Tunneilla liikutaan mukaansa tempaavan latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdissa eri tanssityylejä vaihdellen. Liikkeet pyritään pitämään mahdollisimman helppoina, jotta jokaisella olisi mahdollisuus kokea tanssin huuma. Zumbaliikkeet on yhdistelty monesta eri kulttuurista ja tanssilajista. Tunneilla päästäännauttimaan makupaloja mm.merenguesta, cumbiasta, reggaetonesta, salsasta, hiphopista, itämaisesta tanssista, afrosta, calypsosta, sambasta ja flamencosta. Vaihtelevien rytmien myötä Zumbassa yhdistyykin tehokkaalla tavalla kuntoilu ja tanssiminen.

Kevätkaudella 2021 tanssillisista tunneista Lavis, Zumba ja Teematunti ovat alkukaudesta sisällä tiistaisin viikoilla 4-13 vuoronperään, jos vain olosuhteet sen sallivat. Viikolla 14 ryhmät siirtyvät ulos, jonka jälkeen ryhmät toimivat samaan tapaa kuin syyskaudella – Lavis maanantaisin, Zumba torstaisin ja Teematunti perjantaisin. Mahdolliset peruuntumiset ssisätuntien osalta on huomioitu hinnassa.

Ohjaajat: Johanna Aatsalo, Zumba-guru, toi lajin Suomeen ja Veikkolaan. 

Hinta: 49 € / syyskausi (+jäsenmaksu kalenterivuodelta 20/10 €)

Paikka: Veikkolan koulun sali & Veikkolan YU-kenttä

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: liikuntavaatteet ja juomapullo.

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista, jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.