Parkour

Parkour

 

Huom! Suuren kysynnän vuoksi molemmat ryhmät ovat täynnä. Kevätkauden 2024 ilmoittautuminen alkaa marras-joulukuun vaihteessa.

Haluatko oppia liikkumaan kuin parkour-ammattilainen? Olet juuri löytänyt oikean paikan! VeVe aloittaa tiistaisin kaksi Parkour -ryhmää Veikkolan koululla.

Parkour on vauhdikas liikuntamuoto, jossa hyödynnetään ympäristöä ja omaa kehoa saavuttaakseen esteiden yli, ali ja läpi mahdollisimman sujuvasti ja tyylikkäästi. Kurssimme tarjoaa turvallisen oppimisympäristön, jossa saat ohjausta kokeneilta parkour-ammattilaisilta. 

Kurssin alussa keskitymme turvallisuuteen ja perusteisiin. Kokeneet ohjaajamme opastavat sinua oikeiden lämmittely- ja venyttelyharjoitusten suorittamisessa sekä antavat vinkkejä kehonhallintaan ja liikkumistekniikoihin. Opit myös arvioimaan ympäristöäsi ja tekemään turvallisia päätöksiä, kun suoritat parkour-liikkeitä. Harjoittelemme ketteryyttä, tasapainoa, nopeutta ja voimaa, jotta voit kehittää parkour-taitojasi entistäkin paremmiksi. 

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet.

Huom! Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Vkolla 42 ei ole harjoituksia. Ryhmän toimintaa tukee Läpimurtosäätiö.

Aika: tiistaisin klo 17.00-19.00 (Parkour 1 (s. 2014-2016) klo 17-18 & Parkour 2 (s. 2011-2013) klo 18-19)

Paikka: Veikkolan koulun liikuntasali

Hinta: 60 € (+ Veven vuosittainen jäsenmaksu 15 €)

Ohjaaja: Espoon Parkour Akatemian ohjaaja