Teematunti

Teematunti – Lavis, BodyMix, PartyOn

 

HUOM!

Veve aloittaa maanantaina 20.9. klo 19.00 Teematunnin, jossa vaihtelevat Lavis, BodyMix ja PartyOn -tunnit. Teematunti aloittaa ulkona Veikkolan yleisurheilukentällä ja tavoitteena on siirtyä sisälle lokakuun alusta.

Alunperin suunnitelmissa olleen maanantaisen Lavis-tunnin sekä perjantaisen Teematunnin (BodyMix & PartyOn) ilmoittautumismäärät jäivät alle vaaditun 8 hengen, joten niitä ei voida sellaisenaan toteuttaa ja tilalle tulee nyt siis näiden tuntien yhdistelmä maanantai-iltaan. Ilmoittautuminen tunnille alkaa maanantaina 6.9. klo 10.00. Löydät ilmoittautumislinkin mm. Veven sivuilta ryhmäliikuntaosiosta Teematunnin alta. Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

 

Syyskaudella 2021 Teematunnilla vuorottelevat Lavis, PartyOn ja BodyMix.

 

Party On

Biletys Party On –tunti on peruskuntoa tehokkaasti kehittävä energinen tanssin ja musiikin iloittelu – täydellinen tapa siis purkaa viikon stressit ja aloittaa viikonloppu.

BodyMix

Tule jumpalle! BodyMix on kaikille sopiva helppo mutta tehokas perusjumppa. Tunti sisältää kevyen alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskunto osuuden ja lopuksi venytellään kunnolla.

Lavis

Lavis on helppo ja hauska liikuntamuoto, jossa saat taatusti hien pintaan lavatanssilajien tahdissa. Luvassa mm. humppaa, jenkkaa, rock/jivea, cha chata ja sambaa!

 

Ohjaajat: BodyMix Katri Kaltto, PartyOn Jutta Nyholm, Lavis Katri Kaltto

Hinta 59 € /syyskausi (+jäsenmaksu kalenterivuodelta 20/10 €)

Paikka:  Huom! syyskausi aloitetaan Veikkolan yleisurheilukentällä (lokakuusta alkaen Veikkolan koulu, peilisali)

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: liikuntavaatteet ja juomapullo.

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot

HUOM! SYYSKAUDELLA Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunti saatetaan siirtää ulos pidettäväksi, jos se koronarajoitustoimien osalta on tarpeen.