Senioriliikunta

Senioriliikunta

Hinta: Ryhmämaksu jokaisesta ryhmästä 59 € (+ seuran vuotuinen jäsenmaksu 20€)

Ilmoittautumislinkit alla, tai puhelimitse, Björn “Nalle” Stenvik 050 5217380

Erityistä: Liikuntavaatteet, sauvakävelyyn omat sauvat mukaan.

Aikataulu: Viikkopäivyri

Yhteystiedot: Björn “Nalle” Stenvik puh. 050 5217380

 

Asahi-terveysliikunta

Asahi tai “Asahi Health” on suomalainen terveysliikunta, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taijiquan, qigong (chikung), yiquan sekä jooga. Asahi perustuu kuitenkin täysin länsimaiseen lääketieteeseen. Asahia pystyy harjoittamaan kuka tahansa, huolimatta iästä tai fyysisestä kunnosta. Asahia tehdään yleensä ryhmissä, mutta sitä voi tehdä hyvin yksinkin, esim. tauko- tai työpaikkaliikuntana.

Asahissa on kuusi pääperiaatetta:

  1. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen
  2. Kehon pystysuoran linjauksen harjoittaminen
  3. Koko kehon liike
  4. Liikkeen hitaus ja kuuntelu
  5. Mielikuvien käyttö
  6. Harjoituksen muodostama virtaava kokonaisuus

Asahi-liikkeet ovat pehmeitä, rauhallisia ja ne tehdään hengityksen tahdissa. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja oppia. Liikkeillä on usein myös käytännön sovelluksensa, kuten esimerkiksi raskaan esineen nostaminen maasta tai tasapainon kehittäminen.

Ohjaaja: Mita Baarman 

 

Ninan ikiliikkujat, kevätkausi 2019

Lihaskunto ja liikkuvuus

Kuntojumppa ikiliikkujille

Kuntojumppaa vaihtelevilla teemoilla. Tunnit sisältävät mm. lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota ylläpitäviä ja kehittäviä liikkeitä. Ja ohjaaja tuntien saattaa jossain välissä myös muutama tanssillinen askelkintunnilta löytyä! Pääasiassa liikkeissä hyödynnetään kehon omaa painoa, mutta välillä saatamme kokeilla jotain välinettä tehostamassa liikkeitä ja tuomassa lisähaasteita. Liikkeet voi soveltaa omaan kuntoon ja liikkuvuuteen sopivaksi. Mukavat vaatteet ja vesipullomukaan sekä jumppamatto, jos löytyy oma.

Ohjaaja: Nina Mujunen

Senioritanssi
Rytmitaju ja liikeradat

Senioritanssissa tanssitaan ryhmässä ja harjoitellaan erilaisia mielenkiintoisia koreografioita. Innostavan opettajan johdolla tunneilla oppii nopeasti ilman menestymispaineita. Painopiste on tanssin iloisuudessa. Tanssin tarkoitus on harjoittaa rytmiä ja muistia. 

Ohjaaja: Mita Baarman

Aikataulu: Viikko-ohjelma