Senioriliikunta

Senioriliikunta

HUOM! Kaikki tunnit on toistaiseksi ulkona Veikkolan yleisurheilukentällä!

Lavis®-tunnilla liikumme kotimaisen lavamusiikin tahtiin. Tanssilajeina voi olla esimerkiksi humppa, valssi, bugg, jenkka tai tango. Laviksessa yhdistyy tanssiaskeleet ja perinteiset jumppaliikkeet. Tämä on hypytön tunti. Kukin liikkuu tunnilla oman kuntotasonsa mukaan ja tarvittaessa voi ottaa tuolin tueksi. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lajista. kehoHinta: Ryhmämaksu jokaisesta ryhmästä 59 € (+ seuran vuotuinen jäsenmaksu 20€)

Ilmoittautumislinkit alla, tai puhelimitse, Susan Honka, p. 040 5039396

Erityistä: Liikuntavaatteet

Aikataulu: Viikkopäivyri

Yhteystiedot: Björn “Nalle” Stenvik puh. 050 5217380

 

Vahvaksi ja virkeäksi (MA)

Vaihtelevien tuntisisällöin harjoitetaan kehon voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja venyvyyttä. Lisäksi mukana teematunteja eri musiikin tahtiin. Tuntien tavoitteena on tuoda vahvuutta ja virkeyttä arkeen. Tunnilla hyödynnetään oman kehon painoa, mutta joskus mukaan saatetaan ottaa esim. tuolit.

 

Ohjaaja: Mita Baarman 

Kevennetty Lavis (KE)

Lavis®-tunnilla liikumme kotimaisen lavamusiikin tahtiin. Tanssilajeina voi olla esimerkiksi humppa, valssi, bugg, jenkka tai tango. Laviksessa yhdistyy tanssiaskeleet ja perinteiset jumppaliikkeet. Tämä on hypytön tunti. Kukin liikkuu tunnilla oman kuntotasonsa mukaan ja tarvittaessa voi ottaa tuolin tueksi. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

 

Ohjaaja: Nina Mujunen

 

Ikiliikkujat (KE)

Lihaskunto ja liikkuvuus

Kuntojumppa ikiliikkujille

Kuntojumppaa vaihtelevilla teemoilla. Tunnit sisältävät mm. lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota ylläpitäviä ja kehittäviä liikkeitä. Ja ohjaaja tuntien saattaa jossain välissä myös muutama tanssillinen askelkintunnilta löytyä! Pääasiassa liikkeissä hyödynnetään kehon omaa painoa, mutta välillä saatamme kokeilla jotain välinettä tehostamassa liikkeitä ja tuomassa lisähaasteita. Liikkeet voi soveltaa omaan kuntoon ja liikkuvuuteen sopivaksi. Mukavat vaatteet ja vesipullomukaan sekä jumppamatto, jos löytyy oma.

Ohjaaja: Nina Mujunen

Senioritanssi (MA)

 

Rytmitaju ja liikeradat

Senioritanssissa tanssitaan ryhmässä ja harjoitellaan erilaisia mielenkiintoisia koreografioita. Innostavan opettajan johdolla tunneilla oppii nopeasti ilman menestymispaineita. Painopiste on tanssin iloisuudessa. Tanssin tarkoitus on harjoittaa rytmiä ja muistia. 

Ohjaaja: Mita Baarman