Senioriliikunta

Senioriliikunta

2021Hinta:

– Senioritanssi, Kevennetty Lavis ja Ikiliikkujat 59 € + seuran vuotuinen jäsenmaksu 20 €

– Jos osallistut useampaan Veven tuntiin, jäsenmaksu maksetaan vain yhden kerran.

Ilmoittautumislinkit alla, tai puhelimitse, Susan Honka, p. 040 5039396

Erityistä: Liikuntavaatteet

Aikataulu: Viikkopäivyri

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista (COVID-19), jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös syksyllä 2021, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan, määrään ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunnit saatetaan siirtää ulos pidettäviksi, jos se koronarajoitustoimet huomioiden on tarpeen.

 

 

 

Kevennetty Lavis (KE) 

HUOM! Alkaa syksyllä 2021 lokakuun alussa.

Lavis®-tunnilla liikumme kotimaisen lavamusiikin tahtiin. Tanssilajeina voi olla esimerkiksi humppa, valssi, bugg, jenkka tai tango. Laviksessa yhdistyy tanssiaskeleet ja perinteiset jumppaliikkeet. Tämä on hypytön tunti. Kukin liikkuu tunnilla oman kuntotasonsa mukaan ja tarvittaessa voi ottaa tuolin tueksi. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

 

Ohjaaja: Nina Mujunen

 

Ikiliikkujat (KE)

HUOM! Syyskuussa 2021 tunnit pidetään Veikkolan yleisurheilukentällä.

Lihaskunto ja liikkuvuus

Kuntojumppa ikiliikkujille

Kuntojumppaa vaihtelevilla teemoilla. Tunnit sisältävät mm. lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota ylläpitäviä ja kehittäviä liikkeitä. Ja ohjaaja tuntien saattaa jossain välissä myös muutama tanssillinen askelkintunnilta löytyä! Pääasiassa liikkeissä hyödynnetään kehon omaa painoa, mutta välillä saatamme kokeilla jotain välinettä tehostamassa liikkeitä ja tuomassa lisähaasteita. Liikkeet voi soveltaa omaan kuntoon ja liikkuvuuteen sopivaksi. Mukavat vaatteet ja vesipullomukaan sekä jumppamatto, jos löytyy oma.

Ohjaaja: Nina Mujunen

Senioritanssi (MA)

 

HUOM! Alkaa syksyllä 2021 lokakuun alusta.

Rytmitaju ja liikeradat

Senioritanssissa tanssitaan ryhmässä ja harjoitellaan erilaisia mielenkiintoisia koreografioita. Innostavan opettajan johdolla tunneilla oppii nopeasti ilman menestymispaineita. Painopiste on tanssin iloisuudessa. Tanssin tarkoitus on harjoittaa rytmiä ja muistia. 

Ohjaaja: Mita Baarman