Senioriliikunta

Senioriliikunta


Hinta:

– Senioritanssi, Kevennetty Lavis ja Ikiliikkujat 59 € + seuran vuotuinen jäsenmaksu 30 €

– Jos osallistut useampaan Veven tuntiin, jäsenmaksu maksetaan vain yhden kerran.

Ilmoittautumislinkit alla, tai puhelimitse, Susan Honka, p. 040 5039396

Erityistä: Liikuntavaatteet

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista (COVID-19), jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä 2022, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan, määrään ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki senioriliikuntatunnit pidetään Veikkolan nuorisotoimen tiloissa. Tunnit saatetaan siirtää ulos pidettäviksi, jos se koronarajoitustoimet huomioiden on tarpeen.

 

 

 

Kevennetty Lavis (KE) 

Lavis®-tunnilla liikumme kotimaisen lavamusiikin tahtiin. Tanssilajeina voi olla esimerkiksi humppa, valssi, bugg, jenkka tai tango. Laviksessa yhdistyy tanssiaskeleet ja perinteiset jumppaliikkeet. Tämä on hypytön tunti. Kukin liikkuu tunnilla oman kuntotasonsa mukaan ja tarvittaessa voi ottaa tuolin tueksi. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

 

Ohjaaja: Nina Mujunen

 

Ikiliikkujat (KE)

 

Lihaskunto ja liikkuvuus

Kuntojumppa ikiliikkujille

Kuntojumppaa vaihtelevilla teemoilla. Tunnit sisältävät mm. lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota ylläpitäviä ja kehittäviä liikkeitä. Ja ohjaaja tuntien saattaa jossain välissä myös muutama tanssillinen askelkintunnilta löytyä! Pääasiassa liikkeissä hyödynnetään kehon omaa painoa, mutta välillä saatamme kokeilla jotain välinettä tehostamassa liikkeitä ja tuomassa lisähaasteita. Liikkeet voi soveltaa omaan kuntoon ja liikkuvuuteen sopivaksi. Mukavat vaatteet ja vesipullomukaan sekä jumppamatto, jos löytyy oma.

Ohjaaja: Nina Mujunen

Senioritanssi (MA)

 

Rytmitaju ja liikeradat

Senioritanssissa tanssitaan ryhmässä ja harjoitellaan erilaisia mielenkiintoisia koreografioita. Innostavan opettajan johdolla tunneilla oppii nopeasti ilman menestymispaineita. Painopiste on tanssin iloisuudessa. Tanssin tarkoitus on harjoittaa rytmiä ja muistia. 

Ohjaaja: Mita Baarman

 

 

 

HUOM! BB-etuudesta kunta tekee päätöksen vuosi kerrallaan. Yleensä kunta tiedottaa asiasta aina kyseisen vuoden alussa eli seuraavan kerran tietoa on odotettavissa tammikuussa 2022 vuoden 2022 etuuksista.