Senioriliikunta

Senioriliikunta

HUOM! Kaikki tunnit on toistaiseksi ulkona Veikkolan yleisurheilukentällä!

Hinta:

– Vahvaksi & virkeäksi sekä Ikiliikkujat  59 € + seuran vuotuinen jäsenmaksu 20€

– Senioritanssi ja Kevennetty Lavis 35 € + seuran vuotuinen jäsenmaksu 20 €

– Jos osallistut useampaan Veven tuntiin, jäsenmaksu maksetaan vain yhden kerran.

Ilmoittautumislinkit alla, tai puhelimitse, Susan Honka, p. 040 5039396

Erityistä: Liikuntavaatteet

Aikataulu: Viikkopäivyri

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista (COVID-19), jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä 2021, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan, määrään ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

 

Vahvaksi ja virkeäksi (MA) (alkaa vko 5)

Vaihtelevien tuntisisällöin harjoitetaan kehon voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja venyvyyttä. Lisäksi mukana teematunteja eri musiikin tahtiin. Tuntien tavoitteena on tuoda vahvuutta ja virkeyttä arkeen. Tunnilla hyödynnetään oman kehon painoa, mutta joskus mukaan saatetaan ottaa esim. tuolit.

 

Ohjaaja: Mita Baarman 

Kevennetty Lavis (KE) (alkaa vko 14)

Lavis®-tunnilla liikumme kotimaisen lavamusiikin tahtiin. Tanssilajeina voi olla esimerkiksi humppa, valssi, bugg, jenkka tai tango. Laviksessa yhdistyy tanssiaskeleet ja perinteiset jumppaliikkeet. Tämä on hypytön tunti. Kukin liikkuu tunnilla oman kuntotasonsa mukaan ja tarvittaessa voi ottaa tuolin tueksi. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

 

Ohjaaja: Nina Mujunen

 

Ikiliikkujat (KE) (alkaa vko 5)

Lihaskunto ja liikkuvuus

Kuntojumppa ikiliikkujille

Kuntojumppaa vaihtelevilla teemoilla. Tunnit sisältävät mm. lihaskuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota ylläpitäviä ja kehittäviä liikkeitä. Ja ohjaaja tuntien saattaa jossain välissä myös muutama tanssillinen askelkintunnilta löytyä! Pääasiassa liikkeissä hyödynnetään kehon omaa painoa, mutta välillä saatamme kokeilla jotain välinettä tehostamassa liikkeitä ja tuomassa lisähaasteita. Liikkeet voi soveltaa omaan kuntoon ja liikkuvuuteen sopivaksi. Mukavat vaatteet ja vesipullomukaan sekä jumppamatto, jos löytyy oma.

Ohjaaja: Nina Mujunen

Senioritanssi (MA) (alkaa vko 5)

 

Rytmitaju ja liikeradat

Senioritanssissa tanssitaan ryhmässä ja harjoitellaan erilaisia mielenkiintoisia koreografioita. Innostavan opettajan johdolla tunneilla oppii nopeasti ilman menestymispaineita. Painopiste on tanssin iloisuudessa. Tanssin tarkoitus on harjoittaa rytmiä ja muistia. 

Ohjaaja: Mita Baarman