Lavis

Hauskaa, helppoa ja hikistä

 

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

HUOM! Lavis, Zumba ja Teematunti ovat alkukaudesta sisällä tiistaisin viikoilla 4-13 vuoronperään, jos vain olosuhteet sen sallivat. Viikolla 14 ryhmät siirtyvät ulos, jonka jälkeen ryhmät toimivat samaan tapaa kuin syyskaudella – Lavis maanantaisin, Zumba torstaisin ja Teematunti perjantaisin. Mahdollinen sisätuntien peruuntuminen on huomioitu hinnassa.

Ohjaaja: Katri Kaltto

Hinta: 49 € / kevätkausi (+jäsenmaksu kalenterivuodelta 20/10 €)

Paikka: Veikkolan koulun sali & Veikkolan YU-kenttä

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: liikuntavaatteet ja juomapullo.

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista, jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.