Lavis

Hauskaa, helppoa ja hikistä

HUOM! 

Veve aloittaa maanantaina 20.9. klo 19.00 Teematunnin, jossa vaihtelevat Lavis, BodyMix ja PartyOn -tunnit. Teematunti aloittaa ulkona Veikkolan yleisurheilukentällä ja tavoitteena on siirtyä sisälle lokakuun alusta.

Alunperin suunnitelmissa olleen maanantaisen Lavis-tunnin sekä perjantaisen Teematunnin (BodyMix & PartyOn) ilmoittautumismäärät jäivät alle vaaditun 8 hengen, joten niitä ei voida sellaisenaan toteuttaa ja tilalle tulee nyt siis näiden tuntien yhdistelmä maanantai-iltaan. Ilmoittautuminen tunnille alkaa maanantaina 6.9. klo 10.00. Löydät ilmoittautumislinkin mm. Veven sivuilta ryhmäliikuntaosiosta Teematunnin alta. Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

 LAVIS

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

 

Ohjaaja: Katri Kaltto

Hinta: 59 € / syyskausi (+jäsenmaksu kalenterivuodelta 20/10 €)

Paikka: Syyskausi aloitetaan Veikkolan yleisurheilukentällä (lokakuun alusta Veikkolan koulu, peilisali)

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: liikuntavaatteet ja juomapullo.

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista, jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös syksyllä, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminta saattaa siirtyä ulos, mikäli koronarajoitustoimien vuoksi on tarpeellista.