TehoMix

TehoMix

             

Liikuntatrendien kärjessä kulkeva treenimuoto – toiminnallinen harjoittelu, VeVe:ssä TehoMix.

Treenit syksyllä 2021:

TI klo 19.00-20.00 TehoMix,  Veikkolan koulu, sali

 

Mitä toiminnallinen harjoittelu on?
Toiminnallisella harjoittelulla tarkoitetaan kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittavaa, luonnollisia liikkeitä ja liikeratoja hyödyntävää harjoittelua.

Mitä hyötyjä toiminnallisella harjoittelulla saavutetaan?
Tavoitteena on kehittää monipuolisesti fyysisen kunnon eri osa-alueita (voima, liikkuvuus, nopeus, ketteryys, koordinaatio, anaerobinen ja aerobinen kestävyys, tasapaino ja motoriset taidot), olipa kysymys perusteiden opettelusta tai jo valmiiksi hyvän kunnon parantamisesta. Tavoitteena on että harjoittelu tukee kehittymistäsi hyväkuntoiseksi, terveeksi, toimintakykyiseksi ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivaksi!

Mitä treeneissä tehdään?
Treeneissä yhdistellään vaihtelevasti erilaisia harjoituksia muun muassa oman kehon painolla tehtäviä harjoitteita, erilaisilla välineillä, kuten esimerkiksi vastuskuminauhoilla ja kuntopalloilla tehtäviä harjoitteita sekä juoksuharjoitteita, naruhyppelyä jne. Treenit voidaan toteuttaa erityyppisesti, usein hyödynnetään kuitenkin kiertoharjoittelua Kuntocircuit-tyyppisesti

Kenelle toiminnallinen harjoittelu sopii?
Harjoitukset soveltuvat kaikentasoisille ja -kuntoisille perusterveille miehille ja naisille. Treenin haastavuutta voidaan säätää kaikille sopivaksi varioimalla kuormaa, toistojen määrää sekä hyödyntämällä vaihtoehtoisia liikkeitä. Ikäraja on 12 – vuotta

Tervetuloa saavuttamaan toiminnallisella harjoittelulla tavoitteesi – ja vielä vähän päälle!

Ohjaajat: Sini Johansson

Hinta: 59 € / syyskausi (+jäsenmaksu kalenterivuodelta 20/10 €)

Paikka: Veikkolan koulu

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: liikuntavaatteet, juomapullo.

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista, jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunti saatetaan siirtää ulos, jos se koronarajoitustoimien osalta on tarpeen.