Koripallo

Koripallo

 

Tervetuloa pelailemaan koripalloa. Veikkolan Veikkojen Koripalloryhmät eivät pelaa missään Suomen koripallosarjoissa, joten nämä ovat ihan harrastepohjaisia ryhmiä! Harjoitukset on tarkoitettu ensisijaisesti 6-9 ja 10-17-vuotiaille tytöille ja pojille. 

HUOM! 10-17 VUOTIAIDEN KORIPALLO SJÖKULLAN KOULULLA MAANANTAISIN & 6-9 VUOTIAIDEN KORISRYHMÄ SUNNUNTAISIN EI ALOITA TOIMINTAANSA VIELÄ VKOLLA 2. RYHMIEN ILMOITTAUTUMISAIKAA ON JATKETTU VÄHÄISEN ILMOITTAUTUMISMÄÄRÄN VUOKSI KE 19.1. SAAKKA. RYHMÄT ALOITTAVAT TOIMINTANSA HETI MINIMIMÄÄRÄN (8 ILMOITTAUTUNUTTA) TÄYTTYESSÄ. Lisätietoa ryhmien tilanteesta voit kysyä sähköpostitse: veikot.info@gmail.com.

10 – 17 vuotiaiden ryhmät:  2 krt/ vko:

Koripallossa perehdytään pallon hallintaan ja kentällä liikkumiseen. Harjoituksissa opetetaan ensikertalaisille koripallon perustaitoja kuten kuljetusta, heittoja, syöttöjä, jalkatyötä ja joukkuepelaamista. Eteneminen tapahtuu osallistujien taitojen mukaan, ja jos osallistujien välillä on suuria taitoeroja, se ei haittaa. Pyrimme antamaan pelaajille perustaidot, jotta harjoituksien ja vuosien myötä pelaaja halutessaan voi edetä esim. joukkueisiin, joissa pelataan sarjassa.

Ohjaajat: Anna Kylmänen, Siiri Heininen & Elias Mäkelä

Hinta:

– 2 kertaa viikosssa ke klo 19.00-20.00 & su klo 14.00-15.00 50 € / kausi + jäsenmaksu 15 € + vapaaehtoinen lisenssi

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä:

1. Oma juomapullo. ( Juomaksi ei limut, mehut, energiajuomat! )
2. Sisäpelikengät.
3. Sisäliikuntavarusteet. ( esim. Shortsit ja T-Paita )
4. Oma koripallo. ( Koko: 5 – 6 )

10 – 17 vuotiaiden ryhmät:  1 krt/ vko, Sjökullan koulu:

Koripallossa perehdytään pallon hallintaan ja kentällä liikkumiseen. Harjoituksissa opetetaan ensikertalaisille koripallon perustaitoja kuten kuljetusta, heittoja, syöttöjä, jalkatyötä ja joukkuepelaamista. Eteneminen tapahtuu osallistujien taitojen mukaan, ja jos osallistujien välillä on suuria taitoeroja, se ei haittaa. 

Ohjaajat: Anna Kylmänen

Hinta:

– 1 kerta viikossa ma klo 18.00-19.00 Sjökullan koulu, hinta 35 € / kausi + jäsenmaksu 15 € + vapaaehtoinen lisenssi

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä:

1. Oma juomapullo. ( Juomaksi ei limut, mehut, energiajuomat! )
2. Sisäpelikengät.
3. Sisäliikuntavarusteet. ( esim. Shortsit ja T-Paita )
4. Oma koripallo. ( Koko: 5 – 6 )

6 – 9 vuotiaiden ryhmä 1 kertaa/ vko:

Tässä ryhmässä tehdään kaikkea samaa mitä vanhempien ryhmässä, mutta sillä tasolla, mitä 6 – 9 vuotiaat pystyvät tekemään ! Ryhmässä tehdään esim. pallon kuljetus- ja pallon kanssa heittoharjoituksia ja erillaisia leikkejä pallon kanssa.

Ohjaajat: Elias Mäkelä & Siiri Heininen

Hinta & treenit: 1 kertaa viikossa (Su klo 13.00-14.00)  35 € / kausi + vuotuinen jäsenmaksu 15 € + vapaaehtoinen lisenssi

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä:

1. Oma juomapullo. ( Juomaksi ei limut, mehut, energiajuomat! )
2. Sisäpelikengät.
3. Sisäliikunta varusteet. ( Esim. Shortsit ja T-Paita )
4. Oma koripallo. ( Koko: 4 – 5 )

 

Yhteystiedot: linkki yhteystiedot

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista, jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminta saatetaan siirtää ulos, mikäli se on koronarajoitustoimien kannalta tarpeellista.