Koripallo

Koripallo

 

Tervetuloa pelailemaan koripalloa. Veikkolan Veikkojen Koripalloryhmät eivät pelaa missään Suomen koripallosarjoissa, joten nämä ovat ihan harrastepohjaisia ryhmiä! Harjoitukset on tarkoitettu ensisijaisesti 6-9 ja 10-17-vuotiaille tytöille ja pojille. 

10 – 17 vuotiaiden ryhmät:  1 krt/ vko & 2 krt/ vko:

Koripallossa perehdytään pallon hallintaan ja kentällä liikkumiseen. Harjoituksissa opetetaan ensikertalaisille koripallon perustaitoja kuten kuljetusta, heittoja, syöttöjä, jalkatyötä ja joukkuepelaamista. Eteneminen tapahtuu osallistujien taitojen mukaan, ja jos osallistujien välillä on suuria taitoeroja, se ei haittaa. Pyrimme antamaan pelaajille perustaidot, jotta harjoituksien ja vuosien myötä pelaaja halutessaan voi edetä esim. joukkueisiin, joissa pelataan sarjassa.


Ohjaajat: Anna Kylmänen, Tuomas Pelamo & Elias Mäkelä

Ryhmät & Hinnat: 

– 1 kertaa viikossa (su klo 14.00-15.00) 30 € / kausi + jäsenmaksu 20/10 € + vapaaehtoinen lisenssi

– 2 kertaa viikosssa ( ke klo 18.00-19.00 & su klo 13.00-14.00) 45 € / kausi + jäsenmaksu 20/10 € + vapaaehtoinen lisenssi

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä:

1. Oma juomapullo. ( Juomaksi ei limut, mehut, energiajuomat! )
2. Sisäpelikengät.
3. Sisäliikuntavarusteet. ( esim. Shortsit ja T-Paita )
4. Oma koripallo. ( Koko: 5 – 6 )

6 – 9 vuotiaiden ryhmä (1 kertaa/ vko):

Tässä ryhmässä tehdään kaikkea samaa mitä vanhempien ryhmässä, mutta sillä tasolla, mitä 6 – 9 vuotiaat pystyvät tekemään ! Ryhmässä tehdään esim. pallon kuljetus- ja pallon kanssa heittoharjoituksia ja erillaisia leikkejä pallon kanssa.

Ohjaajat: Anna Kylmänen
Hinta & treenit:
 1 kertaa viikossa (Ke klo 17.00-18.00)  30 € / kausi + vuotuinen jäsenmaksu 10 € + vapaaehtoinen lisenssi
Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä:

1. Oma juomapullo. ( Juomaksi ei limut, mehut, energiajuomat! )
2. Sisäpelikengät.
3. Sisäliikunta varusteet. ( Esim. Shortsit ja T-Paita )
4. Oma koripallo. ( Koko: 4 – 5 )

 

Yhteystiedot: linkki yhteystiedot

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista, jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.