Seuravaatteet

Seuravaatteet

 

Seura-asut toimittaa jatkossa Stadium. Seuran asuvalikoima koostuu lähinnä Craftin tuotteista.

Tuotteiden sovituskappaleet ovat sovitettavissa ja nähtävissä toukokuussa 2022 myöhemmin ilmoitettavana aikana ja paikassa. Seura tilaa tuotteet yhteistilauksena toukokuun alkupuolella. Jäsentilaus tehdään alla olevalla lomakkeella.

Jatkossa seuratilauksia tehdään tarpeen mukaan (seuran yhteistilauksen minimisumma on 50€). Jos tarvitset seuravaatteita jo ennen toukokuuta, ota yhteyttä sähköpostitse veikot.info@gmail.com .

Jäsentilaus-linkki, pääset tilaamaan tästä. 

Tilausohje: Mikäli tilaat esim. samasta tuotteesta useamman kappaleen, täytä jokainen tuote omalle riville (1, tilaus / 2.tilaus / 3.tilaus).

Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3%. Lisätietoja tilin yhdistämisestä vaatteiden alla.

Tue seuraasi

 

Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy
3% Tue Seuraasi bonusta suoraan seuralle. Hienointa on se, että ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa. Bonusta kaikille, samasta ostoksesta.

Jotta Seuran jäsen tai tukija voi tukea Seuraansa on hänen oltava Stadium kanta-asiakas, Stadium Member. Tällöin hän voi valita tuettavan Seuranosoitteessa www.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita. Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadium kanta-asiakas voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on tietysti kortitonta ja maksutonta.

Myös ostot jotka ovat tehty 14 päivää ennen liittymistä ovat bonusoikeutettuja. Stadium.fi sivustolta
löytyvältä jäsensivustolta, kohdasta ”omat sivut”, on asiakkaalla mahdollisuus reaaliaikaiseen tuen seurantaan. Tuettavia Seuroja tai joukkueita voi olla samanaikaisesti jopa 4kpl (valittuaan useamman seuran/ joukkueen jakaantuu bonus tasaisesti kaikille, valinta voimassa 1 vuosi). Tuettavan Seuran on oltava Team Stadium jäsen. Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi

 Näin yhdistät jäsenyytesi joukkueen tilille, videolinkki