Seuravaatteet

Seuravaatteet

 

Seura-asut toimittaa Stadium. Seuran asuvalikoima koostuu lähinnä Craftin tuotteista.

Tuotteiden sovituskappaleet ovat sovitettavissa ja nähtävissä to 11.5. klo 17.30-19.00 sekä ma 15.5. klo 17.30-19.00 Veikkolan kentän toimistorakennuksessa. Seura tilaa tuotteet yhteistilauksena ja jäsentilauksen viimeinen tilauspäivä on ti 16.5. Jäsentilaus tehdään alla olevalla lomakkeella.

JÄSENTILAUSLOMAKE, pääset tilaamaan tästä. 

Tilausohje: Mikäli tilaat esim. samasta tuotteesta useamman kappaleen, täytä jokainen tuote omalle riville (1, tilaus / 2.tilaus / 3.tilaus).

Seura-asuihin ja niihin liittyvissä asioissa, voitte laittaa sähköpostia: veikot.info@gmail.com.

Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3%. Lisätietoja tilin yhdistämisestä alla.

HUOM! Osan seuravaatteista voi tilata myös suoraan Stadiumin verkkokaupasta. Valikoima nähtävissä alla olevan linkin kautta (Tilaa varusteita verkkokaupasta).

Tue seuraasi

 

Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% Tue Seuraasi -bonusta suoraan seuralle. Hienointa on se, että ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa. Bonusta kaikille, samasta ostoksesta.

Jotta Seuran jäsen tai tukija voi tukea Seuraansa on hänen oltava Stadium kanta-asiakas, Stadium Member. Tällöin hän voi valita tuettavan Seuranosoitteessa www.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita. Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadium kanta-asiakas voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on tietysti kortitonta ja maksutonta.

Myös ostot jotka ovat tehty 14 päivää ennen liittymistä ovat bonusoikeutettuja. Stadium.fi sivustolta löytyvältä jäsensivustolta, kohdasta ”omat sivut”, on asiakkaalla mahdollisuus reaaliaikaiseen tuen seurantaan. Tuettavia Seuroja tai joukkueita voi olla samanaikaisesti jopa 4kpl (valittuaan useamman seuran/ joukkueen jakaantuu bonus tasaisesti kaikille, valinta voimassa 1 vuosi). Tuettavan Seuran on oltava Team Stadium jäsen. Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi

 Näin yhdistät jäsenyytesi joukkueen tilille, videolinkki