Yin-jooga

Rauhoittavaa Yogaa

 

 

Yin jooga on hiljainen ja yksinkertainen harjoitus, missä annetaan keholle ja mielelle aikaa rauhoittua ja rentoutua. Tämä ei tarkoita, että se on välttämättä helppoa. Fyysisellä tasolla asanat kohdistuvat kehomme sidekudoksiin, fasciakerroksiin, niveliin, nivelsiteihin ja luihin. Harjoitus on tärkeää tehdä omaa kehoa kuunnellen.

Yin joogan juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä ja Taolaisessa filosofiassa. Yin ja Yang ovat kaksi vastakkaista voimaa ja ne ovat läsnä kaikessa, suhteessa toisiinsa niin ihmiskehossa kuin kaikkialla luonnossa. Yin jooga sopii kaikille!

Ohjaaja: Marjukka Zohar

Hinta: 59 € / kevätkausi (+jäsenmaksu kalenterivuodelta 15/30 €)

Paikka ja aika: Veikkolan nuorisotilan liikuntasalissa sunnuntaisin

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: liikuntavaatteet, jumppamatto ja juomapullo.

Aikataulu: Viikko-ohjelma

Yhteystiedot: Linkki yhteystiedot

HUOM! Mikäli koronatilanne mahdollistaa suurempia ryhmäkokoja, Yin jooga toteutetaan yhtenä ryhmänä klo 17.00. Tarvittaessa ryhmä voidaan jakaa kahtia, jolloin toinen tunti on klo 16.00. Tunnit pidetään lähitunteina, mikäli se on turvallista. Mikäli lähitunnit eivät ole mahdollisia rajoitustoimien vuoksi, tunnit pidetään etänä.

Johtuen poikkeusolosuhteista, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.