Show Dance

Show Dance 9-14 vuotiaille

Syyskaudella 2021 käynnistyy kaksi ShowDance -ryhmää: ShowDance alkeet & ShowDance jatko. Alkeisryhmä on tarkoitettu harrastajille, joilla ei ole lainkaan tai maksimissaan vuoden kokemus tanssin tai muun vastaavan lajin harrastamisesta (esim cheerleading). Jatko-ryhmässä vähimmäisvaatimuksena on kahden vuoden kokemus tanssin tai tmv harrastamisesta.

Show Dance on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit. Perinteinen showtanssi on alun perin irtautunut jazztanssista, johon sekoittui muun muassa discotanssia, hip hopia, balettia, latinalaisia tansseja ja afrotanssia.

Ohjaaja: Sofia Putkinen

Veikkolan koulu, peilisali su klo 14.00-15.00 Alkeet & la klo 15.00-16.00 Jatko.

Hinta: 49 € / syyskausi (+jäsenmaksu 10 € / kalenterivuosi)

Ilmoittautumislinkki alla

Erityistä: Mukavat liikuntavaatteet, juomapullo ja sisäkengät

Aikataulu: Viikko-ohjelma

HUOM! Johtuen poikkeusolosuhteista, jotka tämän hetken arvion mukaan jatkuvat myös keväällä, tuntisisältöihin, tuntien pitopaikkaan, määrään ja ajankohtaan saatetaan joutua tekemään muutoksia kesken kauden. Tavoite on kuitenkin toteuttaa tunnit suunnitellusti ja pitää muutokset mahdollisimman pieninä.

Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mikäli ryhmäkokoja joudutaan pienentämään koronatilanteen vuoksi, ryhmä muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.