Kuntosalit

HUOMKuntosalit

HUOM! Veikkolan koulun kuntosalin lattia remontoidaan ja kuntosali on poissa käytöstä tämän hetkisen tiedon mukaan tammi- ja helmikuun.

VeVe:läisillä on mahdollisuus käyttää sekä Veikkolan koulun, että Veikkolan kirjaston kuntosaleja. Kuntosalien käyttö on omatoimista, huomioi seuraavat:

HUOM!! KUNTOSALEILLA VOI KÄYDÄ VAIN JA AINOASTAAN VEVE:LLE MYÖNNETYILLÄ VUOROILLA. EI VAPAILLA, EIKÄ TOISTEN KÄYTTÄJIEN VUOROILLA!!! MERKITSE KÄYNTISI KÄVIJÄLISTAAN!!!

HUOM!! KUNTOSALIA SAA ALLE 18-VUOTIAS KÄYTTÄÄ VAIN TÄYSI-IKÄISEN LÄSNÄOLLESSA.

Veikkolan koulun kuntosali:

Koska arkisin iltavahtimestarin läsnäolo ei täysin varmaa, olemme ottaneet käyttöön whatsapp-ryhmän. Kullekin kyseisen päivän vuorolle tulee ilmoittautua whatsapp-ryhmän kautta.

Whatsapp-ryhmään on liitetty kaikki Kuntosali-ryhmään MyClubin kautta ilmoittautuneet, jos henkilö ei ole sitä kieltänyt. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut ja aiot käydä Veven vuoroilla, ilmoittauduthan MyClubin kautta. Lisäksi kannattaa laittaa viestiä numeroon 040 5039396, jotta voimme lisätä sinut Whatsapp-ryhmään.

Päivän kuntosalivuorolle tulee ilmoittautua arkisin viimeistään klo 16.00 ja sunnuntaina klo 10.00 mennessä. Ovi tullaan avaamaan vuoron aluksi (ma klo 18.00, to klo 18.00, pe klo 18.30 & su klo 12.00), mikäli joku on ilmoitautunut vuorolle kyseisenä päivänä.

Veikkolan koulun kuntosalille pääsee arkisin vapaasti, mutta sunnuntain vuorolla kannattaa olla ajoissa. Ohjaaja avaa ulko-oven vuoron alussa, mutta valitettavasti puhelin, eivätkä koputukset kuulu kuntosalille, jos hän on itse ehtinyt jo mennä sinne.

Kirjaston kuntosali

Kirjaston kuntosaliin tarvitaan avain, avauksesta voit sopia: 

Johanna Jäppinen 040 7297770, Tuijatie
Pauli Toivonen 040 7563901, Mäkitie
Raimo Lepistö 0400 741978, Männistöntie
Matti Salo 050 5558291, Männistöntie
Marita Hovi 050 5202178, Takkumäentie 11
Kurt Tulonen 040 5804469, Lapinkyläntie
Satu ja Mikko Nikander 050 5642376, Niittykuja

Kirjaston kuntosalilla voi toki käydä katsomassa, onko siellä jo joku. Onko ovi auki tai käydä koputtamassa salin ikkunoihin, jotka ovat kirjaston kuntosali siiven päässä, Turuntien puolella.

MUISTA KUITATA KÄYNTISI LISTAAN!!

Veikkolan Veikkojen käyttöohje kirjaston kuntosalille

Salin käyttö on sallittua ainoastaan VeVe:lle merkittyinä aikoina. Vain listassa mainitut henkilöt voivat lainata avainta. Uusille käyttäjille avain voidaan antaa vasta, kun henkilö on kertonut nimensä ja yhteystietonsa. 

Saliin tullessa käyttäjä kirjaa itsensä selvästi kahteen mappiin (ei allekirjoitusta). 

  • Kunnan mappiin oma nimi, VeVe ja viiva/käynti
  • VeVe:n mappiin nimi/ruksi ja avaimen numero (ilman avainta tulevat kirjoittavat viimeksi saliin tulleen numeron)
  • Noudata siisteyttä ja käytä vain sisäkenkiä
  • Palauta painot oikeille paikoille, sulje ikkunat ja ovet

Väärinkäytöksistä seuraa avaimen/käyttöoikeuden menetys.

Vastuuohjaaja: Björn Stenvik

Hinta: 30 € /  kausi (+jäsenmaksu kalenterivuodelta 20/10 €)

llmoittautumislinkki alla

Erityistä: Mukavat sisäliikuntavaatteet ja juomapullo. Veikkolan koulun kuntosali on auki syys – toukokuun, joululomaa lukuunottamatta. Kirjaston kuntosali on auki ympäri vuoden.

Aikataulu: linkki viikko-ohjelma

Yhteystiedot: linkki yhteystiedot