Olemme aloittelemassa kesäkautta 1.6. alkaen. Kaikissa toiminnoissa huomioidaan voimassa olevat rajoitukset ja ohjeet. Alla yhteenvetoa Kesäkauden toiminnasta:

KORONAN VAIKUTUKSET TOIMINTAAN

Yksinkertaistettuna toimintaamme ohjaa kolme sääntöä 1.6 alkaen:

1) Kokoontumisrajoitus max 50 hlöä.
2) Turvaväli 2 metriä.
3) Hyvästä käsihygeniasta huolehtiminen.

Käytännössä tämä tarkoittaa mm. pienempiä ryhmäkokoja, enemmän ohjaajia / ryhmä, välineiden desifiointia, mahdollisesti hanskojen käyttämistä heittolajeissa, korkeushyppypatjaa ei käytetä ollenkaan jne.  Lisäksi kentälle huolehditaan käsihygeniaan liittyvästä tarpeistosta.

Ryhmäkoosta esimerkkinä mainittakoon Vauhtivekarat, jotka kokoontuvat vain kerran viikossa ja ryhmään mahtuu enintään 15 lasta. Ohjaajia ryhmässä on kolme, joten yhtä ohjaajaa kohti on viisi lasta. Kesän ajan ryhmiä on kuitenkin kaksi eli oma ryhmänsä maanantaille ja torstaille.

YLEISURHEILURYHMIEN TOIMINTA

Yleisurheiluryhmät aloittavat toimintansa 1.6. Ryhmiin ilmoittautuminen on alkanut ja se tapahtuu MyClubin kautta.
HUOM! Keväällä ilmoittautuneiden ja kausimaksunsa maksaneiden ei tarvitse ilmoittautua Kesäkaudelle erikseen (Tempotenavat 1, Tempotenavat 2, Nopsanilkat & yli 15 vuotiaiden). Ilmoittautuminen koskee siis Vauhtivekaroita ja Vauhtiveikkoja sekä uusia osallistujia.

Ryhmät kokoontuvat tuttuun tapaan maanantaisin ja torstaisin, lukuunottamatta Vauhtivekaroita. Tarkemmat kokoontumisajat löydät seuran kotisivuilta Toimintakalenterista. Poikkeuksellinen tilanne tulee kuitenkin vaikuttamaan ryhmien toimintatapoihin ja jonkin verran mm. treenien pituuteen, ryhmien kokoon ja ohjaajien määrään. Pyrimme toteuttamaan ryhmien toimintaa Toimintakalenterissa ilmoitetun mukaisesti, mutta muutokset ovat mahdollisia, jos voimassaolevat rajoitukset sitä vaativat (esim. kentällä yhtä aikaa olevien määrä uhkaa ylittää 50 hlöä).

Kaikille ilmoittautuneille tullaan lähettämään infokirje toimintatapoihin liittyen toukokuun viimeisellä viikolla. Ryhmien lajimaksut pitävät sisällään tänä vuonna myös Veve-paidan, josta tulee niin ikään lisäinfoa toukokuun viimeisellä viikolla.

Muistattehan kaikki kouluikäiset, jotta voitte kilpailla mm. seuran omissa Viikkokisoissa tulee teillä olla voimassa oleva lisenssi. Lisätietoa lisenssin hankinnasta löydät tästä: https://veve.net/vakuutukset/.

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatunteja pidetään kesäkaudella kesä- ja elokuussa. Tiistaisin klo 18.00-19.00 tarjolla on Kahvakuula (45 €) ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Teematunti (40 €) (Lavis, Zumba, PartyOn, BodyMix). Ryhmiin ilmoittautuminen on alkanut ja se tapahtuu MyClubin kautta.

Kaikessa toiminnassa otetaan huomioon voimassaolevat ohjeistukset ja esim. kahvakuulat desifioidaan tuntien jälkeen. Lisäksi kahvakuulassa osallistujia suositellaan käyttämään hanskoja treenien ajan.

Seura järjestää lisäksi korvaavaa toimintaa ryhmäliikunnan osalta kesäkuun ajan. Korvaavat tunnit pidetään tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 19.00-20.00. Oikeus korvaaviin tunteihin on kaikilla kevätkaudella jollekin ryhmäliikuntatunnille ilmoittautuneilla ja heille kaikille lähetetään erikseen tietoa aiheeseen liittyen tämän viikon aikana.

KUNTOSALIHARJOITTELU

Sisäliikuntapaikat, kuten kuntosalit, ovat toistaiseksi suljettuna ja ne avataan rajoitetusti aikaisintaan 1.6. Kunta tiedottaa myöhemmin tarkemmin, miten sisäliikuntapaikat ovat käytettävissä 1.6. alkaen.

KESÄLEIRIT 1.-18.6.2020

Koululaisten kesäleirit aloitetaan myös suunnitelmien mukaan 1.6. noudattaen vallitsevia ohjeistuksia ja rajoituksia. Leireillä mm. toimitaan koko leiriviikon ajan saman pienryhmän kanssa (n 8-9 hlöä) ja sisätiloissa pidetään huolta turvaväleistä. Leireille on mahdollista ilmoittautua su 17.5. asti. Jäsenien ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Lisätietoa leireistä löydät: https://veve.net/kesaleirit/ .

Leirille ilmoittautuneet saavat lisätietoa leirien toimintatavoista lähiaikoina.

VIIKKOKISAT & NAPPULAKISAT

Viikkokisoja on tarkoitus järjestää kolmet. Alustavasti päiviksi ovat valikoituneet 16.6., 18.8. ja 8.9. Kisojen osalta odotamme edelleen SUL:lta ohjeita, joten näihin palaamme vielä asioiden selvittyä.

Kisajärjestelyitä varten tarvitsemme tulevanakin kesänä toimitsijoita ja erityisesti uudet kasvot olisivat nyt tervetulleita. Iso osa kisoissa olleista toimitsijoista kuuluu tällä hetkellä siihen ikäryhmään, joiden toivotaan pysyvän kotioloissa ja nyt jos koskaan uusille toimijoille olisi tarve! Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostitse veikot.info@gmail.com.

Nappulakisojen määrä, päivämäärät ja lajit tarkentuvat toukokuun aikana. Alustavasti suunnitelmissa on pitää ensimmäiset Nappulakisat ma 8.6. (Vauhtivekarat 1 & Vauhtiveikot) ja to 11.6. (Vauhtivekarat 2).

Päivitetyt kisaohjelmat julkaistaan Veven sivuilla: https://veve.net/kilpailut/ .