1) SYYSKAUDEN VIIMEISET KERRAT

Kauden viimeinen toimintaviikko on pääsääntöisesti:

  • lasten ryhmissä vko 49
  • aikuisten ryhmäliikunnassa vko 49
  • omatoimisissa palloiluryhmissä vko 50.

Mahdollisista poikkeuksista on tiedotettu / tiedotetaan erikseen sähköpostitse ryhmäkohtaisesti.

2) JOULUPOLKU 4.12. klo 17.30-19.30

Veikkolan Veikot ry järjestää jäsenilleen koko perheen Joulupolun maanantaina 4.12. Veikkolan yleisurheilukentän läheisyydessä. Luvassa on tunnelmallinen ja liikunnallinen polku metsän siimeksessä. Paikalla vierailee myös Joulupukki. Mukaan kannattaa ottaa tasku- tai otsalamppu.

Jotta kulkeminen polulla olisi sujuvaa, osallistumista on porrastettu iän mukaan seuraavasti:
– klo 17.30-18.30 Alle kouluikäiset
– klo 18.30-19.30 Kouluikäiset.

Saapuminen Joulupolulle:

  • Perheen pienemmille suunnattu polku alkaa kentän pohjoispäädystä mäen päältä. Saapuessanne Veikkolan urheilupuistoon, suunnatkaa parkkipaikalta kentän portin suuntaan ja jatkakaa siitä oikealle aidan viertä pitkin mäen päälle (kentän pohjoispääty). Tonttupolun alussa on kynttilälyhty. Polku päättyy kentän eteläpäädyssä olevaan metsään (lähelle uutta kotarakennusta). Siellä voi myös tavata Joulupukin.
  • Isommille tarkoitettu heijastinsuunnistuspolku sijaitsee kentän eteläpäädyn metsässä (lähellä kotarakennusta).

3) KEVÄTKAUDEN 2024 ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 4.12. klo 10.00

Kevätkauden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.12. klo 10.00. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Ilmoittautumislinkit löytyvät myös Veven ryhmäkohtaisten sivujen alalaidasta ma 27.11. lähtien.

Kevätkausi käynnistyy maanantaina 8.1.2024. Kevätkauden ohjelma noudattaa pitkälti syyskauden aikatauluja. Kevään toimintakalenteri päivitetään seuran sivuille tämän päivän aikana (https://veve.net/toimintakalenteri/).

Muistatattehan ryhmäliikunnan alennuksen, jossa osallistuja saa kolmannesta ryhmäliikuntatunnista alkaen 25€ alennuksen jokaisesta ryhmäliikuntamaksusta. Alennuksen saa valitsemalla 3- ryhmäliikunta-alennuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Keskiviikkoisin olevien päivätuntien osalta (Ikilliikkujien ja Veven Tanssijumpan) osallistujat ovat oikeutettuja yhteen 15 € kerta-alennukseen kevätkaudella osallistuessaan joko kahdelle ryhmäliikuntatunnille tai yhden ryhmäliikuntatunnin lisäksi ilmoittautuessaan esim. Veven lentopalloon tai kuntosalille. Alennuksen saa lisäämällä sen ilmoittautumisen yhteydessä (Ryhmäliikunta-alennus, seniorit).

Ryhmiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Mikäli ryhmä on täynnä, kannattaa ilmoittautua jonoon. Jos ryhmässä vapautuu uusia paikkoja, ilmoitamme sinulle vapautuneesta paikasta erikseen sähköpostilla.

4) LIIKUNTAETUUKSILLA MAKSAMINEN

Veven lajimaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaetuuksilla: Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi. Huomaathan, että etuudella voi maksaa vain omia henkilökohtaisia lajimaksuja, eikä niillä voi maksaa jäsenmaksuja.

Setelit voi toimittaa koululla oleviin laatikoihin tai postilaatikkoon osoitteessa Kulotie 3, mukaan tieto keneltä ja mihin laskuihin (numerot, miel.laskukopiot mukaan) setelit liittyy. Saldolla maksaessa kannattaa laittaa ilmoitus maksamisesta sähköpostilla veikot.info@gmail.com, niin maksun kohdistaminen helpottuu.

5) KAUDEN 2023 & 2024 JÄSENMAKSUT

Mikäli jäsenmaksusi on vielä tältä vuodelta maksamatta, niin maksathan sen pikaisesti. Laskusi tilanteen voit tarkistaa kätevästi MyClubista. Kauden 2024 jäsenmaksut toimitetaan sähköpostilla jäsenrekisterin mukaisesti helmikuun aikana. Muistathan, että etuuksilla ei voi maksaa jäsenmaksuja.