MyHobby Monilajikerhot / Veikkola

MyHobby Monilajikerhot jatkaa Veikkolassa

 

Veve jatkaa suosittuja MyHobby Monilajikerhoja Veikkolan ja Vuorenmäen kouluissa. Kerhot ovat tarkoitettu ala-asteikäisille. MyHobby Monilajikerhoissa tutustutaan eri lajeihin, kuten pallopeleihin, yleisurheiluun sekä temppuiluun ja frisbee golfiin. Kerhossa harjoitellaan mm. pallonkäsittelyä sekä motoriikkaa erilaisten pelien ja leikkien avulla.

MyHobby-ryhmät toteutetaan yhteistyössä Kirkkonummen kunnan kanssa. MyHobby -ryhmät ovat maksuttomia ja ne ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Kirkkonummen kunta on saanut valtionavustusta harrastusryhmien toteuttamiseen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Kerhoajat ovat:

MAANANTAISIN (22.1.-29.4.2024)

Veikkolan koulu ma klo 15.00-16.00 1-2 -luokkaisille (huom! ensisijaisesti Veikkolan koulun oppilaille)

 

TIISTAISIN (23.1.-30.4.2024)

Vuorenmäen koulu ti klo 14.10-15.00 3-4 -luokkalaisille

Vuorenmäen koulu ti klo 15.10-16.00 1-2 -luokkalaisille (huom! ensisijaisesti Vuorenmäen koulun oppilaille)

 

Kurssin ohjaajana toimii Antti Lappeteläinen, antti.lappetelainen@balanssiklubit.fi

Paikka: Veikkolan koulu (liikuntasali), Kisapolku 7, 02880 Veikkola / Vuorenmäen koulu (liikuntasali), Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alkaa ma 15.1. klo 10.00 alla olevien linkkien kautta (sivun alalaidassa). Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröityistä MyClubiin, se ei kuitenkaan edellytä Veven jäsenyyttä. Kerhot käynnistyvät, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 (1-2 – luokkalaisten kerhot) tai 7 (3-6 -luokkalaisten kerhot). Mikäli kerhot ovat täynnä, kannattaa ilmoittautua jonopaikalle, jolloin mahdollisten peruutusten myötä voi vapautua paikkoja.

Huom! Ilmoittautuminen maksimissaan yhteen kerhoon / lapsi, jotta mahdollisimman moni lapsi mahtuu mukaan.