Tänä vuonna 75 vuotta täyttävän Veikkolan Veikkojen järjestämä perinteinen Lamminjärven ympärijuoksu juostaan poikkeuksellisesti jo kesäkuussa lauantaina 11.6. klo 10.00 alkaen. Kilpailu juostaan Lamminjärven ympäristössä ja lähtö tapahtuu Veikkolan yleisurheilukentältä.

Tämän vuoden kilpailussa on myös sarja 7 -vuotiaille. Heillä matkan pituus on noin 650 m. Tämän lisäksi on normaaliin tapaan omat sarjansa 9-17 -vuotiaille sekä aikuisille naisten ja miesten yleinen sarja sekä omat sarjansa naiset/miehet 50 sekä naiset/miehet 70. 9-13 -vuotiaiden matkan pituus on 1,3 kilometrin mittainen ja 15-vuotiaista eteenpäin matkana on 5 kilometriä. Yleisissä sarjoissa on mahdollista juosta myös tuplasti pidempi 10 kilometrin matka.

Ilmoittautuminen päättyy pe 10.6. klo 18.00. Huomaathan, että kaikille ennakkoon ilmoittatuneille Veven jäsenille Lamminjärven ympärijuoksu on maksuton. Kisassa palkitaan kolme parasta juoksijaa / sarja. Lisäksi kaikki 7-13 -vuotiaat osallistujat palkitaan osallistumispalkinnolla. Osallistu tai tule kannustamaan juoksijoita!

Lisätietoa kisasta ja ilmoittautumisesta löydät: https://veve.net/kilpailut/ .