Veven syksyn ryhmien ilmoittautuminen alkaa perjantaina 1.7. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin tai seuran kotisivujen kautta. Syyskauden toiminta alkaa pääsääntöisesti 5.9. Poikkeuksena ovat yleisurheiluryhmät, joiden kesäkausi jatkuu syyskuun loppuun ja syyskausi alkaa 1.10. Lisätietoa ryhmistä, niiden ajankohdista ja hinnoista löydät lajikohtaisilta sivuilta ja toimintakalenterista.

Pääpiirteittäin tulevan syyskauden lukujärjestys noudattaa viime kausien aikatauluja, mutta joitakin poikkeuksiakin on. Esimerkiksi osa koripalloryhmien harjoituksista siirtyy torstaille. Lisäksi ryhmäliikunnan Veven Tanssijumppa siirtyy torstaille klo 18.00-19.00.

Ikilliikkujien ja Kevennetyn Laviksen osallistujat ovat oikeutettuja syyskaudesta alkaen yhteen 15 € kerta-alennukseen osallituessaan joko kahdelle ryhmäliikuntatunnille tai yhden ryhmäliikuntatunnin lisäksi ilmoittautuessaan esim. Veven lentopalloon tai kuntosalille.

Lisäksi voimassa on iltaryhmien osalta Ryhmäliikunta-alennus, jossa vähintään kolmelle ryhmäliikuntatunnille (á 59 €) ilmoittautunut saa 25 € kerta-alennuksen kolmannesta ryhmästä alkaen.

Alennukset tulee valita ilmoittautumistilanteessa kohdasta Valinnaiset maksut.