Veikkojen kesäleirit tulevat taas. Leirit ajoittuvat heti loman ensimmäisille viikoille (3.-20.6.2024.). Tuttujen Yleisurheiluleirien lisäksi järjestämme neljäpäiväisen Koripalloleirin kaikille lajista kiinnostuneille 10.-13.6.2024 Vuorenmäen koululla.

YLEISURHEILULEIRIT:
Yleisurheiluleirille osallistujat voivat ilmoittautua viikosta kolmeen viikkoon (3.-20.6.2024) joko lyhyemmälle viiden tunnin osa-aikaiselle leirille tai kokopäiväleirille. Leirillä tutustutaan eri yleisurheilulajeihin Veikkolan kentällä, pelataan pelejä ja liikutaan Veikkolan urheilupuiston lähimaastossa. Lounas nautitaan läheisellä Vuorenmäen koululla, jossa myös kokopäiväleiriläiset viettävät myös aamut ja iltapäivät. Aamuisin ja iltapäivisin otetaan rauhallisemmin mm. lautapelejä pelaten ja piirtäen. Jos energiaa riittää, iltapäivällä touhutaan koulun pihalla.

KORIPALLOLEIRI:
Koripalloleirillä pääasiassa on koripallo. Leirin aikana perehdytään pallon hallintaan ja kentällä liikkumiseen. Harjoituksissa opetetaan ja harjoitellaan koripallon perustaitoja kuten kuljetusta, heittoja, syöttöjä, jalkatyötä ja joukkuepelaamista. Leiri on nelipäiväinen maanantaista torstaihin 10.-13.6.2024 klo 9.30-13.30. Leiriläiset kokoontuvat pääsääntöisesti Vuorenmäen koulun liikuntasalissa. Sään salliessa saatetaan olla myös ulkona Veikkolan urheilupuiston alueella. Leiripäivän aikana pidetään evästauko, jolloin leiriläiset voivat nauttia omista eväistään.

Ilmoittautuminen leireille päättyy 30.4. Lisätietoja leiristä (hinnat, ilmoittautuminen, aikataulut) löydät veven sivuilta https://veve.net/kesaleirit/