Veikkolan Veikkojen kevätkauden ilmoittautuminen alkaa torstaina 1.12. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Ilmoittautumislinkit löytyvät myös Veven ryhmäkohtaisten sivujen alalaidasta.


Kevätkausi käynnistyy maanantaina 9.1.2023. Kevätkauden ohjelma noudattaa pitkälti syyskauden aikatauluja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta:

  • Yleisurheilun Vauhtivekarat jäävät tauolle kevään ajaksi ja tilalle tulee Perheliikunnan Skidit -ryhmä, joka sopii hyvin myös syyskaudella Vauhtivekaroissa käyneille. Skideissä liikutaan yhdessä vanhemman tai vaikka isovanhemman kanssa. Lisäksi Lasten ja nuorten lauantain salibandy-ryhmien treenipaikka vaihtuu Veikkolan koululta Vuorenmäen koululle.
  • Kevätkaudella suosittuun koripalloon avautuu lisää paikkoja uuden ryhmän myötä. Uusi ryhmä on tarkoitettu kaikista pienimmille koripalloilijoille (s. 2013-2016) ja se kokoontuu sunnuntaisin klo 13.00-14.00. Lisäksi jatkavat kaksi kertaa viikossa treenaavat ryhmät Koripallo 1 (s. 2010-2012) & Koripallo 2 (2009 tai sitä aiemmin syntyneet).
  • Miekkailu & laserammunta kurssit jatkuvat niin ikään tammikuussa tiistai-iltaisin. Kausi aloitetaan aikuisten kolmen kerran kokeilukurssilla (10.-24.1.), jonka jälkeen 31.1. jatkuu taas lapsille ja nuorille suunnatut kurssi (6 krt).


Ryhmäliikunnassa jatkavat tanssilliset Veven Tanssijumppa ja Lavis sekä koko kroppaa treenaavat Kahvakuula ja TehoMix. Myös Kehonhuolto ja Yin-jooga jatkuvat syyskauden tapaan. Päivisin jatkavat suositut Ninan Kevennetty Lavis & Ikiliikkujat.


Ryhmäliikunnassa on käytössä ryhmäliikunta-alennus, jossa osallistuja saa kolmannesta ryhmäliikuntatunnista alkaen 25€ alennuksen jokaisesta ryhmäliikuntamaksusta. Alennuksen saa valitsemalla 3- ryhmäliikunta-alennuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Ikilliikkujien ja Kevennetyn Laviksen osallistujat ovat oikeutettuja yhteen 15 € kerta-alennukseen kevätkaudella osallistuessaan joko kahdelle ryhmäliikuntatunnille tai yhden ryhmäliikuntatunnin lisäksi ilmoittautuessaan esim. Veven lentopalloon tai kuntosalille. Alennuksen saa lisäämällä sen ilmoittautumisen yhteydessä (Ryhmäliikunta-alennus, seniorit).


Ryhmiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Mikäli ryhmä on täynnä, kannattaa ilmoittautua jonoon. Jos ryhmässä vapautuu uusia paikkoja, ilmoitamme sinulle vapautuneesta paikasta erikseen sähköpostilla.

Liikuntaetuuksilla maksaminen
Veven lajimaksuja voi maksaa seuraavilla liikuntaetuuksilla: Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi. Huomaathan, että etuudella voi maksaa vain omia henkilökohtaisia lajimaksuja, eikä niillä voi maksaa jäsenmaksuja.
Setelit voi toimittaa koululla oleviin laatikoihin tai postilaatikkoon osoitteessa Kulotie 3, mukaan tieto keneltä ja mihin laskuihin (numerot, miel.laskukopiot mukaan) setelit liittyy. Saldolla maksaessa kannattaa laittaa ilmoitus maksamisesta sähköpostilla veikot.info@gmail.com, niin maksun kohdistaminen helpottuu.