Veikkolan Veikkojen kevätkausi käynnistyy maanantaina 9.1. toimintakalenterin mukaisesti. Kevätkaudella treenejä ei pidetä koululaisten talvilomaviikolla (20.-26.2.), Pääsiäisenä (7.-10.4.) eikä Vappuna (30.4. & 1.5.).

Lasten & nuorten ohjattujen ryhmien kevätkausi päättyy 29.4.2023. Aikuisten ryhmäliikunta ja omatoimisten ryhmien treenit jatkuvat 14.5. saakka.

Päiväkohtaiset treenit ja harjoitteluvuorot näette Viikko-ohjelmasta. Sinne päivitetään myös tieto, jos tunti joudutaan perumaan. Viime hetken peruutusten varalta, pidä tietosi MyClubissa ajantasalla ja tarkista, että Viestiasetukset -välilehdellä Yhteisöviesteissä on puhelinnumero valittuna. Lähetämme viime hetken peruutuksista tiedon yleensä tekstiviestillä.

Lasten & nuorten ryhmiin ilmoittautuneille lähetetään vielä ennen ensimmäisiä harjoituksia / tunteja kevätkauden info liittyen mm. treeniaikoihin ja -paikkoihin. 

Muistutuksena vielä Veikkolan koulun tiloissa treenaaville, muistathan saapua ajoissa paikalle. Koululla ei ole iltavahtimestaria ja ulko-ovi on lukossa. Ohjaaja tulee avaamaan ovet ennen tunnin alkua.

Kauden 2023 jäsenmaksut lähetetään helmikuun aikana. Huomaathan, että jäsenmaksuja ei voi maksaa virike-etuuksilla.