Veven syyskausi alkaa pääsääntöisesti maanantaina 4.9. Kaikki tulevalla kaudella toteutuvat tunnit ovat nähtävissä mm. Toimintakalenterista (https://veve.net/toimintakalenteri/). Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautumislinkit löytyvät Veven sivuilta.

Veven sivujen Viikko-ohjelmasta (https://veve.net/viikko-ohjelma/) voit tarkistaa päivämääräkohtaiset tunnit. Sinne päivitetään myös mahdolliset peruutukset. Mahdollisista tuntien peruutuksista/muutoksista tiedotetaan myös ryhmän jäseniä sähköpostilla tai tekstiviestillä, joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajantasalla MyClubissa.

Syyskaudella toimintaa on 4.9.-10.12.2023. Tulevalla kaudella tunteja ei pidetä vkolla 42 (16.-22.10.), Pyhäinpäivänä 4.11. ja Itsenäisyyspäivänä 6.12.

Huomaathan, että seuran järjestämiin avoimiin kilpailuihin, tapahtumiin tai muuhun seuran järjestämään toimintaan osallistuvia, ei ole vakuutettu seuran toimesta.

Yleisurheiluryhmien syyskausi käynnistyy 2.10.

Yleisurheiluryhmien syyskausi alkaa 2.10.2023 ja niiden osalta syyskauden ilmoittautuminen alkaa 1.9. klo 10.00. Huom! koko kaudelle jo vuoden alusta ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua syyskaudelle erikseen (Tempotenavat 1 Tempotenavat 2, Nopsanilkat & yli 15 v).

Mukavaa & liikunnallista syyskautta kaikille!