Veven syksyn ryhmien ilmoittautuminen alkaa torstaina 6.7. klo 10.00. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin tai seuran kotisivujen kautta. Syyskauden toiminta alkaa pääsääntöisesti 4.9. Poikkeuksena ovat yleisurheiluryhmät, joiden kesäkausi jatkuu syyskuun loppuun ja syyskausi alkaa 1.10. Lisätietoa ryhmistä, niiden ajankohdista ja hinnoista löydät lajikohtaisilta sivuilta ja toimintakalenterista.

Syyskauden lukujärjestys (https://veve.net/toimintakalenteri/) on pitkälti viime vuoden kaltainen. Uutuustunteina syksyllä aloittavat tiistaisin tutun Tempputuokion rinnalla lapsille ja nuorille tarkoitettu Parkour sekä Miekkailuryhmä. Miekkailuryhmä sopii hyvin kaikille miekkailusta kiinnostuneille ja Laserammunnan/ miekkailun tutustumiskurssille osallistuneille. Ryhmäliikunnannassa uutuutena on Kuminauhajumppa (RVP) maanantaisin klo 17.00-18.00. Kyseessä on lihaskuntotunti, jossa keskitytään pääasiassa reisien, pakaroiden ja vatsan treenaamiseen, unohtamatta kuitenkaan muuta kroppaa.

Joitakin aikataulumuutoksia tapahtuu, mm. lasten ja nuorten Koripalloryhmien harjoitukset sekä Veven Tanssijumppa (iltaryhmä) siirtyvät keskiviikolle. Lisäksi Perheliikunnan Minit -ryhmä siirtyy tiistai-iltaan klo 17.15-18.00 Veikkolan koulun liikuntasaliin.

Huom! Lasten ja nuorten ShowDance -ryhmän ilmoittautuminen käynnistyy poikkeuksellisesti myöhemmin. Tiedotamme asiasta heti, kun aikataulut varmistuvat.

Seniorituntien osalta Ikilliikkujat jatkaa keskiviikkoisin klo 12.00-13.00. Lisäksi klo 11.00-12.00 tarjolla on senioreiden oma tanssillinen tunti, Tanssijumppa. Seniorit ovat oikeutettuja yhteen 15 € kerta-alennukseen osallistuessaan joko kahdelle ryhmäliikuntatunnille tai yhden ryhmäliikuntatunnin lisäksi ilmoittautuessaan esim. Veven lentopalloon tai kuntosalille.

Lisäksi voimassa on iltaryhmien osalta Ryhmäliikunta-alennus, jossa vähintään kolmelle ryhmäliikuntatunnille (á 59 €) ilmoittautunut saa 25 € kerta-alennuksen kolmannesta ryhmästä alkaen. Alennukset tulee valita ilmoittautumistilanteessa kohdasta Valinnaiset maksut.

Maksuvälineinä käyvät myös virike-etuudet, kuten ePassi, Smartum ja Edenred. Muistathan, että etuutta voi käyttää vain omien lajimaksujen maksamiseen eikä sillä voi maksaa seuran jäsenmaksua.